Instapump Fury BOOST ontstaat uit een nog nooit eerder vertoonde samenwerking

Voor de eerste keer zullen adidas en Reebok samenwerken om een schoen te creëren. Vijf verschillende colorways zullen releasen van de Reebok x adidas Instapump Fury BOOST.

Reebok is in 2005 gekocht door adidas, maar sindsdien hebben ze nog nooit samengewerkt aan een sneaker. Vorige maand, 15 jaar later, is er al aangekondigd dat zij de Instapump Fury en BOOST technologieën zullen combineren. Nu is er dan ook een officiële release aangekondigd waarin beide technologieën worden toegepast. Het Instapump Fury model van Reebok zal worden geüpgrade met de BOOST technologie van adidas.

De Reebok x adidas Instapump Fury BOOST zal dan ook bijna identiek zijn aan de normale Instapump Fury maar dan met een midsole met BOOST technologie. Twee bekende concepten komen dus samen in een nieuwe sneaker. Ook een opvallende verandering is de band die over het midden van de schoen gaat. Hierop staan de logo’s van adidas en Reebok. Ook elke colorway heeft de BOOST branding op de hiel. De colorways zijn, zoals op de fotos te zien is, erg verschillend. Van een geheel zwarte schoen naar een fel groene upper.

Op 15 november 2019 zullen alle colorways wereldwijd releasen. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


 Instapump Fury BOOST
 Instapump Fury BOOST
 Instapump Fury BOOST
 Instapump Fury BOOST
Images by Reebok

Previous ArticleNext Article