Levendige adidas UltraBoost wordt opnieuw gereleased

Eerder dit jaar verscheen een levendige Nice Kicks x adidas Consortium UltraBOOST ‘Woodstock’. Het bekende UltraBOOST model kreeg een door Woodstock geïnspireerde make over.

Het Woodstock festival is een festival uit de jaren ’60. Dit festival is bekend geworden door hun toonaangevende invloed op de hippie cultuur. Het festival werd bezocht door mensen die opzoek waren naar vrede, liefde en muziek. Deze make over van de UltraBOOST is dan ook een eerbetoon aan Woodstock en het festival zelf zorgde voor genoeg inspiratie.

De inspiratie die uit het festival en de hippie cultuur is gehaald is ook duidelijk te zien in het design. De UltraBoost heeft een tie-dye print. Dit zorgt voor een levendige en vrolijke sneaker met allerlei kleuren op de upper. Elke kleur die je kan bedenken is te zien. Het design van de UltraBoost is voor de rest zoals we gewend zijn. De witte rubberen Boost zool draagt bij aan de frisse levendige look. Naast het half doorzichtige plastic op de zijkant met de bekende adidas strepen is er nog meer branding te vinden op de sneaker. Op de tong is de Nice Kicks, Consortium en Woodstock branding te zien. Op de hiel staat ook het UltraBOOST logo.

De Nice Kicks x Adidas Consortium UltraBOOST ‘Woodstock’ wordt opnieuw gereleased op 1 november 2019 voor €180. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer release nieuws.


Nice Kicks X adidas Ultraboost 'Woodstock'

EF7775 · Prijs vanaf €208,-

Naar alle aanbieders
Nice Kicks x Adidas Consortium UltraBOOST 'Woodstock'
Nice Kicks x Adidas Consortium UltraBOOST 'Woodstock'
Nice Kicks x Adidas Consortium UltraBOOST 'Woodstock'
Nice Kicks x Adidas Consortium UltraBOOST 'Woodstock'
Images by Nice Kicks

Previous ArticleNext Article