Pick of the Week #40: Nike Air Max 95 ‘Grape Reverse’ 103

De bladeren vallen van de bomen en het regent pijpenstelen, kortom: Het is herfst! De dagen dat je lekker op een t-shirt naar buiten kon zijn geweest. We kunnen ons gaan opmaken voor guur herfstweer en donkere dagen. Bij deze periode van het jaar horen natuurlijk ook bijpassende sneakers. De witte zomer sneakers kunnen weer de kast in en de wat donkere gekleurde sneakers komen weer te voorschijn. Vandaar dat wij voor de Pick of the week #40 hebben gekozen voor de reverse colorway van de Air Max 95 Grape, te weten de Nike Air Max 95 ‘Grape Reverse’.

Nike Air Max 95 ‘Grape Reverse’ details

Deze Air Max 95 LV8 sneakers van Nike zijn uitgerust met een ademend zwart-paars-zilveren textiel en leder bovenwerk met wavy overlays. De subtiele animal print en secure veters zorgen voor een custom fit en on-trend look. Final features zijn de blauwe veterlussen, de lichtgewicht foam midsole met zichtbare Air demping in de hiel en de Flex Grooves in de zool. De mini Swoosh en Air Max branding finishen de look.

De Air Max 95 ‘Grape Reverse’ is verkrijgbaar bij verschillende Nike retailers zoals JD Sports en Sarenza. Check voor een volledige store list van alle aanbieders de knop hieronder:

Nike Air Max 95 LV8 'Grape Reverse'

Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Air Max 95 'Grape Reverse'
Air Max 95 'Grape Reverse'
Air Max 95 'Grape Reverse'
Images: JD Sports
Previous ArticleNext Article

Pick of the Week #42: Nike Blazer Mid 77 Vintage 52

De Pick of the Week #42 is er eentje om in de gaten te houden! De Nike Blazer Mid 77 Vintage omarmt een oldskool basketballook met een vintage afwerking van de middenzool, maar frisse, nieuwe accenten geven de look een update.

Nike Blazer Mid 77 Vintage

Deze gevaarlijke Nike Blazer Mid 77 Vintage beschikt namelijk over een premium wit lederen basis met suede overlays die zorgen voor een gelaagde look. Als finishing touch is er ‘Snakeskin’ print te vinden op de Swoosh en hielpatch met Nike branding. Onder dit geheel zit een ‘Sail’ gekleurde zool bevestigd die heerlijk aansluit op de upper van de sneaker.

De Nike Blazer Mid 77 Vintage is verkrijgbaar via Nike.com. Aarzel niet te lang want voor je het weet zit deze gevaarlijk uitziende Nike Blazer weer verscholen.

Nike Blazer Mid 77 Vintage WE 'Snake'

Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid 77
Nike Blazer Mid 77
Nike Blazer Mid 77
Nike Blazer Mid 77
Images by Sneakerjagers

Pick of the Week #41: Nike Air Force 1 ’07 WB ‘Flax’ 102

De Nike Air Force 1 ’07 WB ‘Flax’ is onomstreden verbonden met het herfstseizoen. Elk najaar dropt Nike namelijk deze Flax of Wheat colorway en is het vaakst terug te vinden op de Air Force 1. Ook dit jaar is de Flax colorway weer van de partij op de Nike Air Force 1 en met het regenachtige herfst weer van de afgelopen dagen is het met recht dé Pick of the Week #41.

Nike Air Force 1 ’07 ‘Flax’

De legende leeft voort in de Nike Air Force 1 ’07 WB, een lage versie van de iconische AF1 die de klassieke sportieve stijl combineert met premium demping. De sneaker heeft een Nike Air unit over de hele lengte wat zorgt voor uitstekende schokbescherming en beschikt over een traditioneel vetersysteem voor een stevige, aansluitende pasvorm. De ‘Flax/Gum Light Brown/Zwart/Wheat’ colorway laat jou stralen in het onstuimige herfstweer.

Naast deze Nike Air Force 1 ’07 WB is de ‘Flax’ colorway ook te vinden op de Nike Air Force 1 High ’07. Een nieuwe versie van de iconische AF1 Hi die klassieke sportieve stijl combineert met premium demping.

De Nike Air Force 1 ’07 WB ‘Flax’ is verkrijgbaar via Nike.com en geselecteerde Nike-retailters zoals Foot Locker, JD Sports, SneakerBAAS en Size?. Geïnteresseerd in een totaal shop overzicht? Check dan het overzicht van alle aanbieders hieronder.

Nike Nike Air Force 1 '07 WB 'Flax'

Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07 WB 'Flax'
Nike Air Force 1 '07 WB 'Flax'
Nike Air Force 1 '07 WB 'Flax'
Images by @43einhalb

Pick of the Week #39: Nike Air Force 1 ’07 Lv8 4 ‘Night Maroon’ 146

In 1982 werd de Nike Air Force 1 voor het eerst op de markt geïntroduceerd – en daarmee de basketballegende van Nike! Nu komt Nike dus met een vernieuwde en verfrissende look van de klassieke Air Force 1 namelijk de Nike Air Force 1 ’07 Lv8 4 ‘Night Maroon’. Deze nieuwe colorway viel bij ons op de redactie zo goed in de smaak dat we de sneaker gelijk maar bombarderen tot Pick of the Week #39!

Nike Air Force 1 ’07 Lv8 4 ‘Night Maroon’

Deze Nike Air Force 1 ‘Night Maroon’ heeft het perfecte kleurenpalet voor je herfstrotatie! Met een bovenwerk van wit glad, premium leer in combinatie met de donkere bordeauxrode details over de zijpanelen en de donkerblauwe hits op de hiel is het de sneaker voor dit najaar. De mini Swoosh aan de zijkant en de extra Swoosh branding op de toe-box geven de sneaker nog meer credits aan het iconische model uit 1982.

De Nike Air Force 1 ’07 Lv8 4 ‘Night Maroon is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende retailers en zal binnenkort ook verkrijgbaar zijn via Nike.com. Check de stores via de knop hieronder.

Nike Air Force 1 '07 LV8

Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07 Lv8 4
Nike Air Force 1 '07 Lv8 4
Nike Air Force 1 '07 Lv8 4
Images by 43einhalb