Er is een samenwerking onderweg tussen Maha en Filling Pieces

Maha Amsterdam en Filling Pieces hebben enorm mooi nieuws naar buiten gebracht. Samen zullen zij namelijk een samenwerking uitbrengen. Het gaat om de Maha x Filling Pieces Low Plain Court.

Samen willen Maha Amsterdam en Filling Pieces een kloof overbruggen. Een samenwerking van Amsterdam tot de rest van de wereld. Ook willen ze met de samenwerking het verhaal van Filling Pieces en Maha vertellen. Beiden merken bloeien al steeds meer op, op hun eigen manier. Nu bundelen ze hun krachten door elkaar te ondersteunen en de boodschap van eenheid te verspreiden.

Maha Amsterdam x Filling Pieces Low Plain Court | Details

Als we naar de sneaker gaan kijken zie je gelijk dat het om een minimalistische, maar prachtige sneaker gaat. Het bovenwerk is gemaakt van een wit gekleurd leer. Dit word gecombineerd met een tonale rubberen zool. Verder beschikt de upper over een bruin suède paneel op de zijkanten. Dit suède paneel loopt vanaf de zijkant door tot en met de achterkant en hier word de overlay met elkaar verbonden. Verder heeft de sneaker witte veters met grijze eyestays rondom de veters. Op de bruine suède buitenkant kan je de Filling Pieces en Maha Amsterdam branding vinden. ‘Maha’ staat er in witte letters en ‘Filling Pieces’ staat er in zwarte letters. Ook is er op de witte tong Filling Pieces branding terug te vinden.

Aanstaande zaterdag, 5 oktober 2019, zal de Maha x Filling Pieces Low Plain Court verkrijgbaar zijn bij Maha Amsterdam en Filling Pieces voor €200,-. Zet snel de datum in je agenda zodat jij deze release niet mist. Vergeet ook niet om dagelijks onze Releasekalender te checken om op de hoogte te blijven van aankomende releases.


Maha x Filling Pieces
Maha x Filling Pieces
Maha x Filling Pieces
Images by Maha Amsterdam

Previous ArticleNext Article