First look: Ronnie Fieg x ASICS ‘Super Blue’ GEL-Lyte III

Ronnie Fieg werkt al meer dan tien jaar samen met ASICS en dit wordt weer uitgebreid met de ‘Super Blue’ GEL-Lyte III.

Ronnie Fieg, oprichter van KITH, kreeg zijn liefde voor ASICS toen hij acht jaar oud was. Zijn moeder had voor hem de GEL-Lyte III sneakers gekocht. Eerst vond hij de schoenen niks, omdat niemand ze droeg. Maar in de loop van de tijd begon hij steeds meer van de sneakers te houden. Hij droeg ze tot ze helemaal kapot waren, maar toen hij een nieuw paartje wou kopen waren ze helaas niet meer te koop. Maar toen kreeg hij in 2007 de kans om samen te werken met ASICS. En toen hij de GEL-Lyte III zag langskomen wist hij dat hij iets met deze schoen moest doen. En na de successen van Ronnie Fieg met ASICS komt er nu weer een nieuwe versie tussen de twee van de Gel-Lyte III.

Ronnie Fieg x ASICS ‘Super Blue’ GEL-Lyte III

De schoen is gemaakt van haarachtig suède in een ‘Light Bone Grey’ kleur. En de strepen op de schoen zijn blauw. Net als het ASICS logo en het woordje ‘GEL’. Op de voorkant zijn de twee kleine vlakjes ook blauw en de zool bevat ook een klein blauwstukje.

Het is nog niet bekend wanneer de schoen uitkomt. Er wordt gespeculeerd dat de eerder vertoonde donkerblauwe ‘Super Blue’ Gel Fieg 3.1 tegelijkertijd dropt met deze sneaker. En de schoen zal waarschijnlijk in een speciale verpakking komen.

De prijs is ook nog onduidelijk. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten voor alle laatste updates en scroll naar beneden voor de eerste foto’s van de beide schoenen.

Ronnie Fieg x ASICS 'Super Blue' GEL-Lyte III
Image by @ronniefieg

‘Super Blue’ Gel Fieg 3.1

'Super Blue' Gel Fieg 3.1
Image by @ronniefieg
Previous ArticleNext Article