Deze vier nieuwe Karhu sneakers komen vrijdag 4 oktober 2019 uit! 118

Karhu brengt de laatste tijd veel nieuwe toffe sneakers uit en deze vrijdag komen daar weer drie nieuwe leuke paartjes bij!

In het Fins staat Karhu voor ‘beer’. Ze maken al sinds 1916 de beste sportschoenen van Finland. Wat veel mensen niet weten is dat Karhu in 1950 haar logo de ‘drie strepen’ verkocht aan adidas. Het fijne aan de Karhu sneakers is dat ze van hoge kwaliteit zijn en er altijd tof uit zien. Er komen nu drie nieuwe sneakers aan, namelijk twee nieuwe colorways van de Aria en een nieuwe colorway van de Synchron Classic.

Karhu Aria ‘Capulet Olive’ | F803050

De schoen is gemaakt van suède in een ‘Capulet Olive’ kleur als basis. De schoen is aan de zijkant van donkerblauw suède. De toebox en de helft van de tong zijn van donkerblauw mesh gemaakt en ook op de achterkant zit een donkerblauw mesh vlak. Aan de zijkant bevind zich een klein mesh vlak in de kleur ‘Mango’. Ook zijn de bovenste twee vetergaatjes ‘Mango’. Op de tong bevindt zich het Karhu Aria logo. De schoen bevat de fulcrum technologie die zorgt voor comfort. De zool bevat zwarte spikkels en in de outsole vind je ook de ‘Capulet Olive’ en ‘Mango’ kleuren.

Karhu Aria ‘Leather Brown’ | F803051

De schoen basis van de schoen bestaat uit suède in de kleur ‘Leather Brown’ . De schoen is aan de zijkant van suède en leer in de kleur ‘Night Sky’. Ook bevind zich aan de achterkant een ‘Night Sky’ mesh vlak. De schoen heeft op de toebox en aan de zijkant ook nog blauwe vlakken. De Karhu branding op de zijkant is in opvallend geel. Ook is de schoen van binnen metallic silver en de strepen op de achterkant zijn ook in deze kleur. Ook deze schoen bevat de fulcrum technologie die zorgt voor comfort. De zool bevat ook zwarte spikkels. De outsole bestaat uit zwarte, blauwe en crème vlakken.

Karhu Synchron Classic ‘Rooibos Tea’ | F802646

De basis van de schoen is van suède in de kleur ‘Rooibos Tea’. De zijkant is van suède en leer in de kleur ‘Patriot Blue’. De schoen bevat nog gele details op de veters en de hiel. Ook is de toebox grijs en heeft de schoen metallic silver details. De outsole is donkergrijs.

Karhu Synchron Classic ‘Night Sky’

De basis van deze schoen is ook weer van suède maar deze keer in de kleur ‘Night Sky’. De zijkant is van suède en leer in de grijze kleur genaamd ‘Monument’. De toebox is wit en de schoen heeft blauwe details op de hiel en veters. Ook bevat de schoen nog verschillende gele, groene en oranje accenten. De gum outsole maakt de schoen helemaal af.

Alle schoenen zullen te koop zijn voor een prijs van ongeveer €130,-. Check onze Releasekalender voor de volledige storelist van deze schoenen. En scroll naar beneden voor foto’s van de schoenen.


Karhu Aria 'Capulet Olive'

Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
Karhu Aria 'Capulet Olive
Images by 43einhalb

Karhu Aria 'Leather Brown'

Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
Images by Sneakerjagers

Karhu Synchron Classic 'Rooibos Tea'

Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
Images by 43einhalb

Karhu Synchron Classic 'Night Sky'

Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
Images by Sneakerjagers
Previous ArticleNext Article

Een nieuw denim jasje voor de Louis Vuitton LV 408 low-top 5

Het welbekende LV 408 low-top model van Louis Vuitton heeft onder de leiding van Virgil Abloh een nieuwe denim jasje gekregen in een blauwe kleur.

De sneaker heeft een denim overlay gekregen met daarop de iconische Louis Vuitton monogram print. De upper is helemaal van lichtblauw denim met de witte en blauwe details als uitzondering. Het lichtblauwe denim heeft twee verschillende tinten om zo de verschillende overlays van de schoen uit te lichten. De toebox heeft ook een blauwe suède strook. Naast het aanwezige Louis Vuitton logo op de hele overlay is er ook nog verschillende plastic Louis Vuitton branding aangebracht. Op de tong is een groot blauw met wit ‘LV’ logo te zien en op de hiel ook. Daarnaast staat het logo iets kleiner op de zijkant van de schoen. Het design van de sneaker word afgemaakt door de witte veters en de witte zool.

Het Louis Vuitton LV 408 low-top model met deze blauwe denim monogram colorway word verwacht in maart met de Summer/Spring collectie van 2020. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de nieuwe colorway op de welkbekende sneaker.


Louis Vuitton LV 408 low-top
Louis Vuitton LV 408 low-top
Louis Vuitton LV 408 low-top
Images by Hanadi Mostefa

Nike en Air Jordan dropt in samenwerking met Olivia Kim een ‘No Cover’ collectie! 5

Olivia Kim, de Vice-President van Nordstrom is een samenwerking aangegaan met zowel Nike als Air Jordan. Deze gehele collectie is geïnspireerd op de style van de jaren negentig in New York City. Zij wilde een collectie neerzetten die voor iedereen geschikt is. Man en vrouw, iedereen kan deze collectie dragen. Zoals het er nu naar uitziet gaat haar dit zeker lukken ook.

De reden dat zij dit doet is omdat zij in die tijd niet de mogelijkheid had om haar eigen stijl te dragen. Veel kleren waren niet verkrijgbaar in haar eigen maat en daarom kon het simpelweg niet. Bij deze collectie gaat ze dan ook nog kleding releasen. In totaal zullen dit zestien verschillende soorten kledingstukken zijn.

Olivia Kim X Nike & Air Jordan Collectie

Voornamelijk gaat het voor natuurlijk om de sneakers die hierbij gedropt gaan worden. Ze heeft voor maar liefst vijf verschillende modellen gekozen. De Air Jordan 4, deze colorway hebben we al eerder voorbij zien komen maar we wisten toen nog niet dat deze colorway bij deze collectie zou gaan horen. De Nike Air Mowabb, de Nike Air Footscape, de Nike Air Force 1 en tot slot de Nike Air Max 98. Alle modellen hebben een colorway gekregen die niemand ooit had kunnen vertonen. Gelukkig gaat het nu eindelijk gebeuren.

De details

We weten natuurlijk hoe deze Air Jordan 4 eruit ziet. Hij is geheel zwart van kleur en de upper is gemaakt van ponyhair. De Nike Air Mowabb heeft ook een zwarte kleur gekregen. Over de upper zijn bruine layers geplaatst en er zijn kleine rode details te vinden. Op de zijkant staat ook een embleem van de Nike Air Mowakk. Daarnaast beschikt de Nike Air Footscape over een zebra print over de upper en heeft een licht roze tong. Er bevindt nog een witte midsole en een gele Swoosh op de sneaker. Vervolgens zijn we aangekomen bij de Nike Air Force 1. Dit model is geheel bedekt met corduroy. Tevens is hij blauw van kleur en zijn alle detail in een gele kleur aangebracht. Ten slotte hebben we de Nike Air Max 98. Deze heeft een zwart witte upper. Bovenop deze upper bevindt zich een regenboogpatroon en hij is afgemaakt met een gele Airbubble.

Deze gehele collectie zal op 31 oktober 2019 hun eerste release krijgen. Op deze dag zullen ze gereleased worden op SNKRS en in de Nordstrom shop. Vervolgens worden ze op 8 november 2019 wereldwijd gereleased en hopen we dat ze voor ons in Europa ook wat makkelijk te krijgen zijn. Helaas kunnen we nog niet zeggen wat de prijzen gaan zijn en hebben we ook nog geen stylecode’s in ons bezit. Echter verwachten we dat eens deze dagen hier meer over bekend gemaakt gaat worden. Houd onze website dus heel goed inde gaten!


Images by: Nike

De Nike ZoomX Vista Grind krijgt een warme colorway 6

Tot nu toe is de Nike ZoomX Vista Grind voornamelijk in opvallende kleurtjes uitgekomen. Maar daar wordt nu verandering in gebracht, want Nike komt met een warme colorway die perfect bij de herfst past!

Het model is een van de meest opvallende modellen van dit jaar. Het is de meest ‘Chunky’ Nike sneaker ooit! In 2019 zijn er al veel Chunky sneakers uitgekomen en de ‘Dad Shoes’ zijn een enorme hype. Toch is dit model niet echt een ‘Dad Shoe’, de schoen heeft namelijk een strakke upper die meer doet denken aan een React Element. Maar de Chunky zool blijft toch wel het meest opvallende van deze schoen.

Nike ZoomX Vista Grind | BQ4800-701

De colorway is van “Gold” en “Coral Stardust”. De upper is van mesh in een gouden kleur. Het vetersysteem is een licht roze kleur net als de veters. Op de upper zien we ook een zwarte Swoosh met een roze omlijning. De tongue tab is lichtroze met een zwarte “Nike” branding en een gouden Swoosh en het bijbehorende bloemetje van de ZoomX Vista Grind. Het stukje achter op de hiel is zwart en ook de heeltab is zwart met een grijze lijn. De midsole is weer lichtroze en de binnenkant is zwart. En tot slot is de outsole doorzichtig lichtgrijs.

De sneaker zal binnenkort te koop zijn bij Nike en geselecteerde retailers. De sneaker zal rond de €180,- gaan kosten. Houd onze Releasekalender in de gaten voor updates en scroll naar beneden voor officiële foto’s van het paartje!

Nike ZoomX Vista Grind 'Coral Stardust'

Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders

Nike ZoomX Vista Grind | BQ4800-701
Nike ZoomX Vista Grind | BQ4800-701
Nike ZoomX Vista Grind | BQ4800-701
Images by Nike