Deze vier nieuwe Karhu sneakers komen vrijdag 4 oktober 2019 uit!

Karhu brengt de laatste tijd veel nieuwe toffe sneakers uit en deze vrijdag komen daar weer drie nieuwe leuke paartjes bij!

In het Fins staat Karhu voor ‘beer’. Ze maken al sinds 1916 de beste sportschoenen van Finland. Wat veel mensen niet weten is dat Karhu in 1950 haar logo de ‘drie strepen’ verkocht aan adidas. Het fijne aan de Karhu sneakers is dat ze van hoge kwaliteit zijn en er altijd tof uit zien. Er komen nu drie nieuwe sneakers aan, namelijk twee nieuwe colorways van de Aria en een nieuwe colorway van de Synchron Classic.

Karhu Aria ‘Capulet Olive’ | F803050

De schoen is gemaakt van suède in een ‘Capulet Olive’ kleur als basis. De schoen is aan de zijkant van donkerblauw suède. De toebox en de helft van de tong zijn van donkerblauw mesh gemaakt en ook op de achterkant zit een donkerblauw mesh vlak. Aan de zijkant bevind zich een klein mesh vlak in de kleur ‘Mango’. Ook zijn de bovenste twee vetergaatjes ‘Mango’. Op de tong bevindt zich het Karhu Aria logo. De schoen bevat de fulcrum technologie die zorgt voor comfort. De zool bevat zwarte spikkels en in de outsole vind je ook de ‘Capulet Olive’ en ‘Mango’ kleuren.

Karhu Aria ‘Leather Brown’ | F803051

De schoen basis van de schoen bestaat uit suède in de kleur ‘Leather Brown’ . De schoen is aan de zijkant van suède en leer in de kleur ‘Night Sky’. Ook bevind zich aan de achterkant een ‘Night Sky’ mesh vlak. De schoen heeft op de toebox en aan de zijkant ook nog blauwe vlakken. De Karhu branding op de zijkant is in opvallend geel. Ook is de schoen van binnen metallic silver en de strepen op de achterkant zijn ook in deze kleur. Ook deze schoen bevat de fulcrum technologie die zorgt voor comfort. De zool bevat ook zwarte spikkels. De outsole bestaat uit zwarte, blauwe en crème vlakken.

Karhu Synchron Classic ‘Rooibos Tea’ | F802646

De basis van de schoen is van suède in de kleur ‘Rooibos Tea’. De zijkant is van suède en leer in de kleur ‘Patriot Blue’. De schoen bevat nog gele details op de veters en de hiel. Ook is de toebox grijs en heeft de schoen metallic silver details. De outsole is donkergrijs.

Karhu Synchron Classic ‘Night Sky’

De basis van deze schoen is ook weer van suède maar deze keer in de kleur ‘Night Sky’. De zijkant is van suède en leer in de grijze kleur genaamd ‘Monument’. De toebox is wit en de schoen heeft blauwe details op de hiel en veters. Ook bevat de schoen nog verschillende gele, groene en oranje accenten. De gum outsole maakt de schoen helemaal af.

Alle schoenen zullen te koop zijn voor een prijs van ongeveer €130,-. Check onze Releasekalender voor de volledige storelist van deze schoenen. En scroll naar beneden voor foto’s van de schoenen.


Karhu Aria 'Capulet Olive'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Aria 'Capulet Olive
Images by 43einhalb

Karhu Aria 'Leather Brown'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Sneakerjagers

Karhu Synchron Classic 'Rooibos Tea'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by 43einhalb

Karhu Synchron Classic 'Night Sky'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Sneakerjagers
Previous ArticleNext Article