De CPFM x Nike Air Force 1 word een Nike By You

Zo nu en dan kwamen er foto’s van beroemdheden langs op social media die een niet uitgebrachte CPFM x Nike Air Force 1 aan hadden. De Air Force 1 had grote letters aan de zijkant van de sneaker die afgestamd zijn van de Nike Uptempo. Wat nu blijkt is dat je de CPFM x Air Force 1 zelf kan gaan stylen doormiddel van Nike By You.

De mogelijk Nike By You editie op de Air Force 1 is gebaseerd op een foto van Joe La Puma, presentator van o.a. Sneaker Shopping. Op de foto is een paartje van de CPFM Air Force 1 te zien met een doos waarop staat “NIKE BY JOE”. Dit refereert uiteraard naar Nike By You. Vermoedelijk, zullen we met de aankomende release de kleuren en misschien ook wel de letters aanpassen op de sneaker. Tot nu toe hebben we alleen nog maar “FLEA” en “SUNSHINE” op de linker sneaker gezien en “AIR” op de rechter sneaker.

Het is nog niet duidelijk wanneer deze editie uit zal komen, dus houd daarom onze blogpagina goed in de gaten voor het laatste nieuws over deze sneaker. Check hieronder de afbeelding van de presentator Joe La Puma.


Nike by You
Image By @jlp

Previous ArticleNext Article