BSMNT x Nike Air Max 90 ‘Glasgow’ Release Reminder

Kort geleden zagen we de eerste leaks van de samenwerking tussen BSMNT en Nike. De twee zullen drie colorways voor de klassieke Air Max 90 uitbrengen en aanstaande zaterdag, 5 oktober 2019, komt de eerste colorway uit!

The Basement is een jongeren collectief uit Londen opgezet in 2013. The BSMNT brengt jonge creatievelingen met verschillende achtergronden samen. De organisatie organiseert ook vaak meetings om zo ervaringen van elkaar te delen.

BSMNT x Nike Air Max 90 details

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van donker grijs suede, leer en textiel. De overlay op de zijkant van de sneaker heeft een ruitjes patroon die ook weer terug te vinden is op de zilveren Swoosh en hiel patch. Een erg mooi opvallende details is de oranje lederen tong waar het logo van Nike en BSMNT op staat. De sneaker word afgerond met een donker grijze mid- en outsole.

How to Buy?

De BSMNT x Nike Air Max 90 komt op zaterdag 5 oktober 2019 uit via Nike voor €160,-. Zet je wekker lekker vroeg, want de Basement x Nike Air Max 90 dropt al om 09:00 uur ’s ochtends! Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten.


BSMNT X Nike Air Max 90 'Glasgow'

CI9111-003 · Prijs vanaf €153,-

Naar alle aanbieders
BSMNT x Nike Air Max 90
BSMNT x Nike Air Max 90
BSMNT x Nike Air Max 90
Images by BSMNT/Nike

Previous ArticleNext Article