Welke foute kersttrui past het beste bij deze Nike Air max 95 GS colorway?

Het is een tijdje stil geweest met de Nike Air Max 95 GS. Dit kan betekenen dat Nike verschillende plannen heeft met het model en dat we met z’n allen scherp moeten zijn om de meest unieke colorways te zien verschijnen. Deze colorway is er daar één van. Met deze colorway kom je in ieder geval wel goed voor de dag als je kerst gaat vieren met je familie.

Inderdaad, de Nike Air Max 95 GS krijgt een colorway die is geïnspireerd op de kerst. En niet zomaar kerst, namelijk door de foute kersttruien die er gedragen worden tijdens de feestdagen. Voor sneaker liefhebbers is dit natuurlijk een must have tijdens deze periode.

Nike Air Max 98 GS ‘Christmas Sweater’ | CT1593-100

Zoals op alle kersttruien gebeurd er heel veel in deze sneaker. Laten we beginnen met de upper. Er zijn verschillende lay’s geplaatst in de kleuren rood, groen en blauw. hier staan allemaal kleine printjes op die te maken hebben met kerst en Nike. Boven deze lay’s bevindt nog een lay die is gemaakt van de stof die vaak wordt gebruikt bij kersttruien. Daarnaast heeft sockliner een zachte warme binnenkant en is rood van kleur. Tevens Beschikt de sneaker nog over een pad bij de tenen die geplaatst is in een zilveren kleur. Ten slotte zit er een strakke witte midsole en blauwe outsole onder.

Helaas kunnen we nog niet zeggen wanneer hij precies gaat uitkomen maar dit zal waarschijnlijk rond de feestdagen gebeuren. Hoogstwaarschijnlijk wordt dit binnenkort duidelijker en dan zijn jullie de eerste die dit te horen krijgen. Houd daarvoor onze website goed in de gaten.


Nike Air Max 95 GS 'Christmas Sweater'

CT1593-100 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 95 GS
Nike Air Max 95 GS
Nike Air Max 95 GS
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article