Drake laat nieuwe Supreme x Nike Air Max 95 zien

Er gaan al maanden geruchten rond van een Supreme x Nike Air Max 95 sneaker, en nu lijkt het dat deze geruchten allemaal waar zijn. De Canadese artiest Drake teasede hiervan een foto op zijn Instagram.

Drake poste een foto van de Supreme Nike Air Max 95 op zijn Instagram voordat hij deze snel weer verwijderde. Op de foto was de hand van de Canadese artiest te zien met een all-black Supreme Nike Air Max 95. De Air Max 95 is geheel gemaakt van zwart leer. Op het bovenste gedeelte van de sneaker staat met grote letters “SUPREME”. De upper zit bevestigd op een zwarte mid- en outsole. Verder zijn er niet heel veel details te zien van de sneaker.

Er word ook een blauwe en rode colorway verwacht naast de all-black colorway die geteased is door Drake. De Supreme x Nike Air Max 95 was eigenlijk verwacht in juni 2019, alleen is hij toen helaas niet uitgekomen. Wanneer de sneaker nu uitkomt is vooralsnog niet bekend. Ook is het nog niet bekend hoeveel de sneaker nou precies gaat kosten. Check hieronder de afbeelding van Drake en houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!


Supreme x Nike Air Max 95
Image by @champagnepapi

Previous ArticleNext Article