Nike creëert een gewaagde look op de Nike Air Max 270 React

Er is weer een nieuwe colorway verschenen van, op dit moment, misschien wel het populairste model van Nike. De Nike Air Max 270 React. Dit keer heeft de gigant ervoor gekozen om dit model een gewaagde look te geven. Ze hebben hem dan ook een ‘Safari’ print gegeven.

Nike heeft al verschillende successen mogen beleven met de Safari colorway’s. Denk bijvoorbeeld aan de Nike Air Max 1 X Size? ‘What The Safari’. Aangezien de Nike Air Max 270 React ook zo populair is kan deze zeker hier aan gaan tippen.

Nike Air Max 270 React ‘Safari’ | CT2535-001

Als je een beetje snel kijkt zie je dat de sneaker grootendeels een witte kleur heeft gekregen. De mudguard en de zool beschikken onder andere over deze kleur. Als je op de details gaat letten zie je wat er echt aan de hand is. Op de toebox en de zijkant van de sneaker bevindt een vage safari kleur. Vervolgens hebben de eyestays en de tong een echte fysieke safari print zoals op de Nike Air Max 1 X Size? ‘What the Safari’. Door deze methode creëert Nike dimensie in de sneaker. Ten slotte hebben ze verschillende rode details toegepast. Het logo op de tong, de Swoosh op de zijkant en die op de heel hebben deze kleur gekregen.

Helaas kunnen we nog niet vertellen wanneer deze beauty gaat releasen. Tevens kunnen we ook niet precies vertellen hoeveel hij gaat kosten maar we verwachten dat hij, net zoals de andere colorways, €160,- zal gaan kosten. We verwachten dat we binnenkort over informatie zullen beschikken dus houd onze Releasekalender goed in de gaten.


Nike Air Max 270 React 'Safari'

CT2535-001 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article