Mis deze spookachtige Vans collectie niet

Na al eerder aangekondigd te hebben dat ‘Nightmare Before Christmas’ en Vans samen een collectie releasen, is nu de gehele collectie verschenen.

Vans heeft al verschillende samenwerkingen achter de rug met film concepten, zoals Harry Potter en Mickey Mouse. Nu is ‘The Nightmare Before Christmas’ aan de beurt voor samenwerking. Disney heeft het succesvolle verhaal van ‘The Nightmare Before Christmas’ op verschillende manieren gereleased in de afgelopen jaren. Nu is Vans aan de beurt om er hun draai aan te geven. Voor de Halloween fans onder ons is deze collectie ook een aanrader. Klassieke Vans silhouetten worden omgetoverd tot geheel nieuwe sneakers. Verschillende afbeeldingen van pompoenen en andere spookachtige scenes zijn te zien op de vernieuwde designs. Ook de karakters uit het verhaal komen terug in de ontwerpen. De klassieke Vans modellen die gebruikt zijn in deze collectie zijn de ComfyCushion Authentic, Sk8-Hi, Slip-On en de Old Skool.

We verwachten dat de Vans x Night Before Christmas collectie op 4 oktober 2019 bij verschillende retailers en Vans zal uitkomen. Je kan de sneaker release kalender in de gaten houden voor meer informatie over nieuwe releases. Scroll nu snel naar beneden om foto’s te bekijken van de sneakers.


Nightmare Before Christmas x Vans
Nightmare Before Christmas x Vans
Nightmare Before Christmas x Vans
Nightmare Before Christmas x Vans
Images by Vans

Previous ArticleNext Article