Een nieuw Nike Kyrie 5 design rechtstreeks uit Bikinibroek

Je favoriete spons uit Bikinibroek is alweer te vinden in het nieuwe design van de Nike Kyrie 5. Dit is niet de eerste keer dat er een Spongebob x Nike samenwerking uitkomt.

Er zijn al verschillende Spongebob makeovers uit de samenwerking met Nike gekomen in augustus. In plaats van dat er een karakter uit de tv-serie gebruikt wordt als inspiratie wordt dit keer Spongebob zijn huis gebruikt. De upper van de schoen heeft exact de print van Spongebob zijn ananas. Het ruitpatroon is terug te zien met daarop een bladachtige structuur. Door dit blad lopen de blauwe veters die vastgehouden worden door oranje lijnen. De Swoosh op de zijkant heeft dezelfde kleur als Spongebob zijn raam in de serie. In de sneaker zelf is Spongebob te zien op de zool. Ook is de Nickelodeon branding te zien bovenop de bladachtige structuur op de upper. Op de midsole zijn verschillende verfspatten te zien om zo het design af te maken. Een design van de Nike Kyrie 5 die zomaar uit de serie zou kunnen komen.

Bekijk voor een uitgebreidere look van de Spongebob x Nike Kyrie 5 ‘Pineapple House’ de foto’s hieronder. De sneaker word verwacht op de 24 oktober bij Nike en verschillende retailers. Check ook de sneaker release kalender voor meer informatie over nieuwe releases.

Spongebob X Nike Kyrie 5 'Pineapple House'

CJ6951-800 · Prijs vanaf €187,-

Naar alle aanbieders
Spongebob x Nike Kyrie 5 'Pineapple House'
Spongebob x Nike Kyrie 5 'Pineapple House'
Spongebob x Nike Kyrie 5 'Pineapple House'
Spongebob x Nike Kyrie 5 'Pineapple House'
Images by @j23app

Previous ArticleNext Article