Opnieuw een nieuwe colorway voor de Air Jordan 1 High

Het Air Jordan 1 model heeft al veel verschillende colorways en designs gehad. Deze keer is de Air Jordan 1 High aan de beurt voor een nieuwe satin look.

De upper van de sneaker is gemaakt van satin. De sneaker heeft donkere tinten met verschillende lagen. De verschillende onderlagen zien er ruw uit maar worden afgewisseld met een gladde lederen afwerking zoals bijvoorbeeld op de toe box. De Air Jordan 1 heeft voor de rest dezelfde structuur zoals we gewend zijn, met de Swoosh logo’s op de zijkanten. Ook de normale Air Jordan branding is te vinden op de tong en de hals. De veters en de Air Jordan branding zijn fel rood gekleurd. Dit zorgt voor een groot contrast met de rest van de sneaker. Op de foto’s is te zien hoe deze nieuwe Air Jordan 1 High colorway eruit zal komen te zien. Op dit moment is er nog geen officiële releasedatum bekend voor deze sneaker, dus houd goed onze sneaker releasekalender in de gaten voor meer de laatste updates.


Air Jordan 1 High
Air Jordan 1 High
Air Jordan 1 High
Air Jordan 1 High
Images by @s.sam.group

Previous ArticleNext Article