Release Reminder van de Nike WMNS Air Force 1 ’07 Vandalized die uitkomt in twee colorways

Morgen, 1 oktober 2019, brengt Nike twee nieuwe colorways uit van de Nike WMNS Air Force 1 ’07 Vandalized. De bijzondere Air Force 1 komt in een beige colorway uit met twee aparte Swooshes.

Nike’s iconische Air Force 1 Low heeft in 2019 al meerdere malen gediend als ‘proefsneaker’ voor verschillende alternatieve makeovers. Één van deze aparte stijlen is de Nike Air Force 1 Vandalized. Hoewel de sneaker een echte klassieker is, is de stijl die wordt toegepast op de sneaker alles behalve klassiek. Het bovenwerk is gemaakt van hoogwaardig leer, terwijl de stiksels op de sneaker aan beiden zijkanten word teruggetrokken. Hierdoor krijgt de Swoosh op de zijkanten een gesplitste look. Ook de tong is binnenstebuiten gekeerd, met het maatlabel op de buitenkant in plaats van de Nike branding. Elk detail op de sneaker wordt geaccentueerd door afwisselende kleuren. Verder word de sneaker afgemaakt door een strakke en klassiek gum outsole.

Het model zal morgen, 1 oktober 2019, om 09:00u uitkomen in twee verschillende colorways via nike.com. Bekijk hieronder de foto’s van beide colorways en check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview.


Nike Wmns Air Force 1 07 LXX Vandalized 'Green Swoosh'

BV0740-100 · Prijs vanaf €327,-

Naar alle aanbieders
Vandalized
Vandalized

Nike WMNS Air Force 1 '07 LXX Vandalized 'Chrome Yellow'

BV0740-101 · Prijs vanaf €298,-

Naar alle aanbieders
Vandalized
Vandalized
Images by Nike

Previous ArticleNext Article