Iconisch Converse silhouet krijgt een nieuwe look door AMBUSH

Na al verschillende samenwerking van AMBUSH is nu Converse aan de beurt. Een robuuste militaristische versie van de iconische Chuck Taylor is opgedoken.

AMBUSH is een Japans modern juwelen merk gestart door de twee Japanse designers YOON en VERBAL in 2008. Het merk heeft al eerder invloedrijke samenwerking gedaan met verschillende designers en merken. Voorbeelden van hiervan zijn A Bathing Ape, Nike, UNDERCOVER, NIGO, sacai en Maison Kitsune. Naast juwelen is AMBUSH dus ook prominent aanwezig in de streetwear wereld. Deze keer word er een silhouet van Converse in een nieuw jasje gestoken.

AMBUSH heeft gezorgd voor een militaristische versie van de Converse Chuck Taylor. De sneaker is helemaal wit met verschillende zwarte contrasterende elementen. Op de hiel staat in het zwart de AMBUSH branding. Bij de veter staan de twee instructies: “KEEP DOUBLE LACED TO HOLD FIRMLY” en “FOLD GUSSET THIS SIDE ONLY TO HOLD FIRMLY” in het zwart. De zolen van de schoen zijn dubbel zo dik en zorgen voor een robuuste look. Ook de toe box lijkt vergroot. De gehele sneaker is gemaakt van een rubber materiaal dat zelfs waterdicht zou kunnen zijn.

Wij verwachten binnenkort meer updates over deze opkomende make over van de Converse Chuck Taylor. Houd tot die tijd de sneaker release kalender in de gaten.


AMBUSH
Image by @yoon_ambush
AMBUSH
AMBUSH
Images by @solebyjc

Previous ArticleNext Article