Rei Kawakubo laat de COMME des GARÇONS x Nike Dunk Low zien

Vorige week liet sneaker insider PY_RATES al weten dat er een samenwerking aan zat te komen tussen COMME des GARÇONS en Nike. Hieruit bleek dat de twee merken aan het werken zijn aan een Dunk Low. Nu,1 week later, laat Rei Kawakubo, oprichter van COMME des GARÇONS, de CDG x Nike Dunk Low zien tijdens de ‘Spring 2019 Ready-to-Wear’ runway.

De CDG x Nike Dunk Low heeft een design dat we nooit eerder hebben gezien op een Dunk Low. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van zwart doorzichtig plastic met grote letters de ‘CDG’ branding. De Swoosh, veters, sock liner en hiel zijn zwart gemaakt. De upper van de sneaker zit op een zwarte rubberen mid- en outsole.

De release van de COMME des GARÇONS x Nike Dunk Low staat nog steeds gepland voor 2020. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Releasekalender in de gaten!


COMME des GARÇONS x Nike Dunk Low

Images by VICTOR VIRGILE/GAMMA-RAPHO

Previous ArticleNext Article