Sneaker podcast ‘On Air’ aflevering 3 staat zondag 29 september voor je klaar.

Zondag 29 september gaat de Sneakerjagers ‘On Air’ podcast verder met twee geweldige gasten. Internationaal DJ en producer Julian Jordan en Sneaker Display eigenaar Donovan Heeneman zijn dan te beluisteren of te zien vanuit onze studio in Amsterdam. 

DJ/Producer Julian Jordan

Julian Dobbenberg, beter bekend als DJ en record producer Julian Jordan. Als kind ontwikkelde Julian al een passie voor muziek. Op vijfjarige leeftijd volgde hij al lessen op een muziekschool en wat hij geïnteresseerd in percussie-instrumenten. Zijn interesse in elektronische muziek groeide en hij begon zijn eigen tracks te produceren. Op 14 jarige leeftijd produceerde hij zijn eerste nummer ‘Yxalag’ en zette deze online.

Zijn eerste contract tekende hij bij ‘Spinning Records’ Dit was nog voordat hij afstudeerde aan de Herman Brood Academie. Bij dit platenlabel stond ook DJ Martin Garrix onder contract, de twee raken bevriend. Daarna ging het hard. Hij werkte samen met Sander van Doorn en Martin Garrix. In 2016 kondigde Jullian zijn contractbeëindiging aan en tekende later bij Hardwell’s Revealed Recordings. Op dit moment heeft hij zijn eigen label en een dikke notering op de DJ Magazine top 100. 

Julian reist op dit moment de hele wereld over en draait op alle bekende festivals. We waren dan ook bij dat hij de tijd nam om ‘even’ aan te schuiven aan de tafel bij Valerio en Non.

We weten namelijk dat Julian erg bezig is met kleding en stijl en hebben daar natuurlijk veel vragen over! Ook met welke sneakers hij dit combineert. Hoe hij vind dat DJ’s zich kleden en hoe belangrijk sneakers zijn in het ‘wereldje’ 

Donovan Heeneman van SneakerDisplay.com

De inspiratie voor Sneaker Display ontstond op Air Max Day. Op die dag, 26 maart 2014, bracht Nike de eerste ‘air max day’ AM 1 uit. Op een speciale release party kwamen die schoenen in een transparante zak met logo. Toen Donovan dit zag bedacht hij een display met een premium uitstraling, de ideale manier om je ‘holy grail’ te showen in plaats van deze in een box op je zolder te bewaren. Het display staat inmiddels thuis bij heel veel verzamelaars maar je komt ze ook vaak tegen in winkels, op beurzen en showrooms. Ook maakt Donavan displays die helemaal customized geleverd kunnen worden. Bijvoorbeeld met logo of…. roep maar… niets is te gek. 

Naast de verkoop van Displays heeft Donovan een aanstekelijke liefde voor Sneakers en kan hij daar uitgebreid en gepassioneerd over vertellen. Sneakerjagers was benieuwd naar zijn achtergrond, hoe hij in deze business is gerold. Welke valkuilen hij tegenkwam tijdens de start van zijn Sneaker Displays. Ook willen we alles weten over zijn voorkeuren, favo paartjes en silhouetten. Valerio en Non voelen hem aan de tand!

Je hoort het allemaal in de derde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ podcast met Julian Jordan en Donovan Heeneman. De podcast is vanaf zondag 29 september te beluisteren op Spotify of Apple Podcasts en te zien op Youtube.

Previous ArticleNext Article