Nike voegt nogmaals een colorway aan de Air Force 1 Shadow toe

De eerste colorway van de Nike Air Force 1 Schadow is nog niet eens gereleased en Nike heeft alweer een nieuwe colorway klaar liggen en wat voor een. Dit is misschien wel de must have voor iedere sneakerhead. Dit is dus veel belovend.

Verschillende sneaker liefhebbers hebben minimaal een en soms zelfs meerdere paartjes van deze klassieke colorway in hun collectie liggen. Hij wordt dan ook gezien als een icoon in onze mooie sneakerscene. En de Shadow colorway doet er niet minder onder.

Nike Air Force 1 Shadow ‘White’ | Details

Zoals bekend is de hele sneaker bedekt met allemaal double layers. De gehele sneaker bestaat dan ook uit verschillende stukken stevig leer. Alle overlays op de sneaker bestaan uit twee lagen waardoor dit een soort schaduw effect geeft. Tevens hebben ze op de midsole een extra lay geplaatst waardoor de sneaker een echte eyecatcher wordt. Met de klassieke witte look ziet er zo strak uit als het maar zijn kan.

Net zoals de andere colorway gaat deze sneaker 3 oktober uitkomen. Natuurlijk ontvangt hij ook een prijskaartje van €110,-. Check in onze releasekalender waar je deze colorways kan bemachtigen.


Nike Air Force 1 Shadow 'White'

CI0919-100 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article