Sneaker Display eigenaar Donovan Heeneman is te gast in de derde aflevering van de Sneakerjagers podcast

Eén van de gasten in de derde aflevering van onze podcast is Donavan Heeneman. Hij is eigenaar van Sneaker Display. Een bekend product bij sneakerfans die regelmatig beurzen bezoeken. 

De inspiratie voor Sneaker Display ontstond op Air Max Day. Op die dag, 26 maart 2014, bracht Nike de eerste ‘Air Max Day’ AM 1 uit (zie tweede foto beneden). Op een speciale release party kwamen die schoenen in een transparante zak met logo. Toen Donovan dit zag bedacht hij een display met een premium uitstraling, de ideale manier om je ‘holy grail’ te showen in plaats van deze in een box op je zolder te bewaren. Het display staat inmiddels thuis bij heel veel verzamelaars maar je komt ze ook vaak tegen in winkels, op beurzen en showrooms. Ook maakt Donavan displays die helemaal customized geleverd kunnen worden. Bijvoorbeeld met logo of…. roep maar… niets is te gek. 

Naast de verkoop van Displays heeft Donovan een aanstekelijke liefde voor Sneakers en kan hij daar uitgebreid en gepassioneerd over vertellen. Sneakerjagers was benieuwd naar zijn achtergrond, hoe hij in deze business is gerold. Welke valkuilen hij tegenkwam tijdens de start van zijn Sneaker Displays. Ook willen we alles weten over zijn voorkeuren, favo paartjes en silhouetten. Valerio en Non voelen hem aan de tand!

De derde aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ is vanaf zondag 29 september te beluisteren of te zien via SpotifyApple Podcasts en Youtube.

Sneakerjagers 'On Air' podcast
Previous ArticleNext Article