Nike en The Basement komen met een verrassende derde colorway binnen hun samenwerking

Er zijn al twee colorways verschenen van de Nike Air Max 90 in een samenwerking tussen jongeren collectief The Basement en Nike. Nu zijn er afbeeldingen opgedoken van een derde colorway binnen deze samenwerking. Er komt deze een echte Pack aan die ontzettend veel beloofd.

Van de andere twee colorways zijn al officiële foto’s bekend gemaakt. Helaas is dat bij de colorway nog niet het geval. Wat de exacte details van de sneaker zijn kunnen we dus nog niet vertellen maar we kunnen er wel al meer duidelijk over geven.

De details

Als we gaan kijken naar het uiterlijk van de sneaker valt het toch wel op dat hij eigenlijk voornamelijk zwart van kleur is. Zowel de body als de zool heeft een zwarte kleur. Wat ook opvalt is dat er bovenop de tong van de sneaker een neon gele band loopt. Dit geldt ook voor de heeltab. Ten slotte hebben ze een Jewel-Swoosh op de sneaker die ook een neon gele kleur bevat.

De andere twee colorways worden in oktober 2019 al gereleased en hebben een prijskaartje van €150,-. Wat betreft het prijskaartje verwachten we dat het bij deze colorway precies hetzelfde gaat zijn. Of ze ook in oktober gereleased gaan worden is nog niet bekend, maar we hopen dat hier binnenkort meer duidelijkheid over komt. Houd voor meer informatie onze Releasekalender goed in de gaten.


The Basement Nike Air Max 90 City Pack Release Date
The Basement Nike Air Max 90 City Pack Release Date
Images by: Nike
The Basement Nike Air Max 90 Black Volt Release Date
The Basement Nike Air Max 90 Black Volt Release Date

Previous ArticleNext Article