Het is bijna zo ver, National Glamour Day komt eraan!

National Glamour Day is weer onderweg. Op zaterdag 28 september 2019 ontvang je 20% korting bij meer dan 50 verschillende (online) merken in Nederland en in België. Tijdens National Glamour Day heb jij de kans om jouw herfst- en wintergarderobe met korting te shoppen via vele webshops. Winkels als de Bijenkorf, ASOS, Sarenza maken je outfit compleet!

National Glamour Day vindt twee keer per jaar plaats en dit is alweer de tweede editie van dit jaar. Het evenement word georganiseerd door het magazine Glamour. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar hoe werkt het nou precies? Zorg ervoor dat jij aanstaande zaterdag, 28 september 2019, klaar zit achter je laptop. Verschillende partners van ons maken deel uit van deze actie. Elke webshop heeft zijn eigen unieke kortingscode of aanbieding. Echter is het nog niet van elke webshop bekend wat nou de kortingscode is. Wij proberen jou daar zo goed mogelijk van op de hoogte te houden, dus houd Sneakerjagers erg goed in de gaten om op de hoogte te blijven! Bij een kortingscode moet je de code als één van de laatste stappen invoeren, vergeet dat niet.

Hieronder hebben wij een overzicht gemaakt van alle partners van ons die deel uit maken van de National Glamour Day. Wees er zaterdag 28 september 2019 snel bij, voordat jouw prachtige items uitverkocht zijn!

Glamour Day
Glamour Day
Glamour Day
Glamour Day

Previous ArticleNext Article