De Human Made x adidas krijgt eindelijk een release datum

Een paar maanden geleden kwamen de eerste afbeeldingen naar buiten van de Human Made x adidas. Deze samenwerking zou de adidas NMD Hu en Solar Hu bevatten en dat klopt! Nu hebben we een officiële releasedatum van de Human Made x adidas.

Alle twee de modellen beschikken over een witte primeknit upper om zo extra comfort te bieden. Wat het meest opvalt is het grote geborduurde Human Made hart op de toebox van beide silhouetten. De NMD Hu heeft nog opvallende rode veters die door de witte case lopen aan de zijkant van de upper. Om de NMD Hu af te ronden heeft de sneaker een full lenght BOOST midsole met een zwarte outsole.

De Solar Hu beschikt dus over een witte primeknit upper met bijpassende wit gekleurde veters. Op de toebox is het Human Made logo geborduurd. Op de tong en de zijkant van de sock liner staat de branding van adidas. Onder het bovenwerk bevindt zich nogmaals een full lengt Boost midsole met zwarte outsole.

De collectie komt uit op 5 oktober via adidas.nl. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over deze samenwerking tussen de twee grootmachten.


Humand Made x adidas

Humand Made x adidas
Images by Farfetch

Previous ArticleNext Article