De Nike Signal D/MS/X ‘Guava Ice’ verlegt grenzen met zijn unieke design

Nike heeft een nieuw model uitgebracht namelijk de Nike Signal D/MS/X ‘Guava Ice’. Dit model is grensverleggend op elk gebied en heeft dan ook een erg bijzonder uiterlijk.

De nieuwe Nike Signal D/MS/X is één van de nieuwste concepten van Nike. Dit is dan ook tot nu toe een van de meest unieke ontwerpen ooit. In de schoen zie je de silhouette van legendarische oude maar ook van futuristische nieuwe hardloopschoenen terug. En de schoen is ook geïnspireerd op andere sporten zoals bijvoorbeeld motorcross. Dit model is grensverleggend op het gebied van ontwerp maar ook op het gebied van functies. De nieuwe schoen is een lifestyle model, maar je ziet ook er ook de prestatiegerichte elementen in naar voren komen.

Nike Signal D/MS/X ‘Guava Ice’ | AT5303-800

De schoen heeft een mesh basis en deze is ingesloten door een doorschijnende laag die loopt van de toebox tot aan de mudguard en vervolgens samen komt op de bovenkant van de hiel. De schoen heeft een stevig veter systeem en nog veel meer gelaagde elementen die het silhouet afmaken. Op de zool bevindt zich een kunststof plaat die de opening tussen de gesplitste tweedelige zool overbrugt en zorgt voor extra ondersteuning. De ‘Guava Ica’ colorway combineert heldere accenten met een elegante basis.

De Nike Signal D/MS/X ‘Guava Ice’ is verkrijgbaar bij Nike en andere retailers voor een prijs van €130,-. Houd onze Releasekalender in de gaten voor de laatste updates en scroll naar beneden voor exclusieve foto’s van de schoenen!


Nike Signal D/MS/X 'Guava ice'

AT5303-800 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders
Nike Signal D/MS/X 'Guava Ice'
Nike Signal D/MS/X 'Guava Ice'
Nike D/MS/X 'Guava Ice'
Nike Signal D/MS/X 'Guava Ice'
Images by Sneakerjagers

Previous ArticleNext Article