CLOT en Nike komen weer met een paar mysterieuze sneakers 249

De gigant Nike en het Hongkongse bedrijf CLOT zijn wederom een samenwerking aangegaan om weer een aantal toffe producten op de markt te brengen. Op dit moment zijn er in ieder geval al twee modellen verschenen die een makeover hebben gekregen van de twee. Wederom de Air Force 1 en, verassend genoeg, de Air Jordan 1 Mid.

In het jaar 2009 hebben ze voor het eerst een Nike Air Force 1 uitgebracht. Dit was binnen no-time een hit en een must have voor de Air Force 1 fans. Vorig jaar hebben ze weer een Air Force 1 uitgebracht en hij lijkt heel erg op de colorway die nu gaat komen.

CLOT X Nike Air Force 1 | Details

Er zijn al een aantal foto’s verschenen over deze samenwerking. Hij krijgt de naam ‘Game Royal’. De upper van de sneaker is dan ook helemaal blauw. Tevens hebben ze hetzelfde patroon, als de colorway uit 2018, op de sneaker geplaatst. Met een zachte witte midsole en een sterke gum outsole hebben ze de sneaker afgemaakt.


clot edison chen nike air force 1 game royal blue white gum light brown silk burn base layer release information buy cop purchase order

CLOT X Air Jordan 1 Mid | Details

Hier zijn helaas nog niet zoveel foto’s van bekend. Er zijn een paar dingen die we hier al over kunnen vertellen. Ten eerste heeft hij hetzelfde patroon heeft als de Nike Air Force 1. Daarnaast zal hij een grijze kleur krijgen. En ten slotte hebben ze een zwarte Swoosh gestikt die langzaam vervaagd.


Clot Air Jordan 1 Mid While Silk Release Date

Helaas kunnen we nog niet zoveel zeggen over de prijs en releasedatum van beide sneakers. Naar verwachting komt de Air Force 1 in Oktober 2019 al maar dit is nog niet zeker. Over de Air Jordan 1 Mid is nog helemaal niks bekend. We verwachten hier snel meer informatie over dus zorg dat je onze website in de gaten houdt. Ben jij benieuwd hoe de Air Force 1 eruit ziet, scrol dan even naar beneden.


clot edison chen nike air force 1 game royal blue white gum light brown silk burn base layer release information buy cop purchase order
clot edison chen nike air force 1 game royal blue white gum light brown silk burn base layer release information buy cop purchase order
clot edison chen nike air force 1 game royal blue white gum light brown silk burn base layer release information buy cop purchase order
edison chen nike air force 1 game royal blue white gum light brown silk burn base layer release information buy cop purchase order
edison chen nike air force 1 game royal blue white gum light brown silk burn base layer release information buy cop purchase order
Image by: Nike

Previous ArticleNext Article

De ‘Flax’ colorway keert terug op de Nike Air Force 1 11

Het is natuurlijk geen herfst wanneer er geen Nike Air Force 1 ‘Flax’ uit komt. Nike brengt elk jaar weer deze herfst colorway uit op de all zo populaire Air Force 1 en dit jaar dus weer! De ‘Flax’ colorway zit op de High en Low versie van de sneaker.

Het is niet gek dat de ‘Flax’ colorway elk jaar weer terug keer op de Air Force 1, want het is de perfecte colorway voor voor de herfst en is de Air Force 1 een grote “ESSENTIAL”. Het bovenwerk van beide sneakers is gemaakt van nubuck. Bij de high top zit een grote strap rondom de enkel om je sneaker nog extra goed strakker te maken. Een mooi detail op de sneaker zijn de ronde veters en geven de sneaker zo een andere look. Het bovenwerk van de sneakers zitten op een Air midsole.

De Nike Air Force 1 High en Low zijn alle twee nog verkrijgbaar in veel maten! Check hieronder de afbeeldingen en bekijk onze Releasekalender voor een volledige store list overview van de winkels die deze herfst essentials nog verkopen.


Nike Air Force 1 High '07 'Flax'

Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Flax'
Air Force 1 'Flax'

Air Force 1 'Flax'
Images by Sneakerjagers

Nike Nike Air Force 1 '07 WB 'Flax'

Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Flax'
Images by Sneakerjagers

Er is een CLOT x Air Jordan 1 Mid aan de ‘Fearless’ collectie toegevoegd 12

Een aantal weken geleden onthulde Edison Chen zijn make-over op de Air Force 1 in twee verschillende colorways. Nu maakt hij zich ook op voor een volgende samenwerking. De bekende CLOT print zal namelijk ook terug te vinden zijn op de Air Jordan 1 Mid als onderdeel van de ‘Fearless’ collectie.

Edison Chen is een in Canada geboren acteur, zanger, rapper en modeontwerpen uit Hong Kong. Door een kijkje te nemen in de modewereld steeg zijn succes als jong popicoon. Al snel werd hij partner van Kevin Poon en Billy Ip, de oprichters van CLOT. CLOT is een kledingmerk dat wordt omschreven als een lifestyle company. Het merk richt zich vooral op de jeugd en het brengen van streetwear naar China en Hong Kong. Ook heeft CLOT al vele samenwerkingen achter zijn naam staan. Zo heeft het merk samengewerkt met merken als adidas, Nike, BAPE en Disney.

CLOT x Air Jordan 1 Mid ‘Fearless’ | CU2804-100

Deze Air Jordan 1 Mid is veel rustiger aangekleed dan de Air Force 1’s. De sneaker beschikt wel over hetzelfde patroon, maar over een minder opvallende kleur, namelijk grijs. Het bovenwerk is gemaakt van nylon dat nauw lijkt op het luxe satijnmateriaal. Op de upper is van enkel tot teen hetzelfde patroon te vinden. Ook is de Swoosh op deze sneaker erg bijzonder. Deze begint namelijk heel normaal, maar vervaagt langzamerhand als je verder naar achteren kijkt. Op de veters is een Chinees token vastgebonden dat staat voor Jordan. Als finishing touch beschikt de outsole over een rode kleur, om wat extra contrast toe te voegen.

De CLOT x Air Jordan 1 Mid ‘Fearless’ zal uitkomen op 7 december 2019, dus zet deze datum alvast in je agenda! Er is jammer genoeg nog geen prijs bekend van deze sneaker dus blijf onze Releasekalender goed in de gaten houden om op de hoogte te blijven van deze release.


CLOT
CLOT
CLOT
Images by Nike

Een limited colorway voor de Slam Jam x Nike Blazer Mid 22

In het begin van 2019 vierden de Italiaanse retailer, Slam Jam, haar 30 jarig bestaan en bracht hierbij de onderste boven Swoosh Nike Blazer Mid uit in een witte colorway. Nu zijn er afbeeldingen geleaked met een tweede colorway voor de Slam Jam x Nike Blazer Mid.

De tweede colorway van de Slam Jam x Nike Blazer Mid is het tegenovergestelde van de eerste White/Black colorway. Het bovenwerk is dus gemaakt van zwart leer en de Swoosh is wit. Hierdoor behoud de sneaker de klassieke look van de Blazer Mid. Suède panelen zijn geplaatst op de voorvoet en eyestays. Van de buitenkant lijkt de Blazer op een normale Blazer Mid, maar als je de zijkanten bekijkt, zie je dat de Swoosh ondersteboven is. Dit geeft de sneaker een erg unieke look. Een ander mooi detail is op de hiel van de sneaker waar “CLASS” en “1977” staat.

Van de Slam Jam x Nike collab komen maar 1977 paartjes uit. Dit betekend dat het moeilijk word om een paartje te kunnen scoren. De SlamJam x Nike Blazer Mid released op 29 November 2019 via de Nike SNEAKRS app en SlamJam. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze blogs in de gaten om op de hoogte te blijven van het nieuwste sneaker news.


Slam Jam X Nike Blazer Vintage '77 'Black'

vrijdag 29 november 2019

Naar alle aanbieders
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Images by Nike