De adidas Yeezy BOOST 700 V2 ‘Hospital Blue’ dropt zaterdag 28 september 2019 203

Als je onze kanalen een beetje volgt weet je dat er tegenwoordig elke week wel een nieuwe Yeezy uitkomt. Afgelopen weekend kwamen er zelfs twee nieuwe colorways uit op de adidas Yeezy BOOST 350 V. Nu staat er voor aanstaande zaterdag, 28 september 2019, ook alweer een nieuwe release klaar. Er komt namelijk een ‘Hospital Blue’ colorway uit voor de adidas Yeezy BOOST 700 V2.

In 2015 debuteerde de samenwerking tussen adidas en Yeezy en is sindsdien niet meer weg te denken uit de sneakerwereld. Er was lang een periode waar de sneakers zo populair waren, dat ze binnen no time waren uitverkocht. Tegenwoordig worden er enorm veel colorways uitgebracht op de modellen van adidas Yeezy. Ondertussen hebben de twee al vele modellen uitgebracht, zoals de Yeezy BOOST 350, 350 V2, 700, 700V2, 750. Ook heeft de samenwerking sneakers uitgebracht die niet beschikken over de BOOST midsole, namelijk de Yeezy 500, Powerphase en de Yeezy 950.

adidas Yeezy BOOST 700 V2 ‘Hospital Blue’ | FV8424

De bovenkant van de nieuwe colorway is gemaakt van canvas met hier overheen suède overlays die beschikken over reflecterende details. Deze upper is bevestigd op een BOOST midsole die onder de gehele upper loopt. Deze BOOST midsole zorgt voor extra comfort en stabiliteit. Qua kleuren is het een vrij simpele colorway. De gehele sneaker beschikt over dezelfde kleur, genaamd ‘Hospital Blue’. Op de midsole en op de upper zijn hier en daar wat details te vinden die iets lichter zijn van kleur, echter is de rest wel hetzelfde. Als finishing touch beschikt de outsole over een zwarte kleur.

Aanstaande zaterdag, 28 september 2019, zal deze adidas Yeezy BOOST 700 V2 ‘Hospital Blue’ verkrijgbaar zijn bij onder andere adidas.nl/yeezy. Bekijk onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview. Vergeet ook niet om naar beneden te scrollen voor foto’s van de sneaker!


adidas Yeezy Boost 700 V2 'Hospital Blue'

Prijs vanaf €350,-

Naar alle aanbieders
Hospital Blue
Hospital Blue
Hospital Blue
Images by adidas

Previous ArticleNext Article

De ‘Flax’ colorway keert terug op de Nike Air Force 1 11

Het is natuurlijk geen herfst wanneer er geen Nike Air Force 1 ‘Flax’ uit komt. Nike brengt elk jaar weer deze herfst colorway uit op de all zo populaire Air Force 1 en dit jaar dus weer! De ‘Flax’ colorway zit op de High en Low versie van de sneaker.

Het is niet gek dat de ‘Flax’ colorway elk jaar weer terug keer op de Air Force 1, want het is de perfecte colorway voor voor de herfst en is de Air Force 1 een grote “ESSENTIAL”. Het bovenwerk van beide sneakers is gemaakt van nubuck. Bij de high top zit een grote strap rondom de enkel om je sneaker nog extra goed strakker te maken. Een mooi detail op de sneaker zijn de ronde veters en geven de sneaker zo een andere look. Het bovenwerk van de sneakers zitten op een Air midsole.

De Nike Air Force 1 High en Low zijn alle twee nog verkrijgbaar in veel maten! Check hieronder de afbeeldingen en bekijk onze Releasekalender voor een volledige store list overview van de winkels die deze herfst essentials nog verkopen.


Nike Air Force 1 High '07 'Flax'

Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Flax'
Air Force 1 'Flax'

Air Force 1 'Flax'
Images by Sneakerjagers

Nike Nike Air Force 1 '07 WB 'Flax'

Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Flax'
Images by Sneakerjagers

Er is een CLOT x Air Jordan 1 Mid aan de ‘Fearless’ collectie toegevoegd 12

Een aantal weken geleden onthulde Edison Chen zijn make-over op de Air Force 1 in twee verschillende colorways. Nu maakt hij zich ook op voor een volgende samenwerking. De bekende CLOT print zal namelijk ook terug te vinden zijn op de Air Jordan 1 Mid als onderdeel van de ‘Fearless’ collectie.

Edison Chen is een in Canada geboren acteur, zanger, rapper en modeontwerpen uit Hong Kong. Door een kijkje te nemen in de modewereld steeg zijn succes als jong popicoon. Al snel werd hij partner van Kevin Poon en Billy Ip, de oprichters van CLOT. CLOT is een kledingmerk dat wordt omschreven als een lifestyle company. Het merk richt zich vooral op de jeugd en het brengen van streetwear naar China en Hong Kong. Ook heeft CLOT al vele samenwerkingen achter zijn naam staan. Zo heeft het merk samengewerkt met merken als adidas, Nike, BAPE en Disney.

CLOT x Air Jordan 1 Mid ‘Fearless’ | CU2804-100

Deze Air Jordan 1 Mid is veel rustiger aangekleed dan de Air Force 1’s. De sneaker beschikt wel over hetzelfde patroon, maar over een minder opvallende kleur, namelijk grijs. Het bovenwerk is gemaakt van nylon dat nauw lijkt op het luxe satijnmateriaal. Op de upper is van enkel tot teen hetzelfde patroon te vinden. Ook is de Swoosh op deze sneaker erg bijzonder. Deze begint namelijk heel normaal, maar vervaagt langzamerhand als je verder naar achteren kijkt. Op de veters is een Chinees token vastgebonden dat staat voor Jordan. Als finishing touch beschikt de outsole over een rode kleur, om wat extra contrast toe te voegen.

De CLOT x Air Jordan 1 Mid ‘Fearless’ zal uitkomen op 7 december 2019, dus zet deze datum alvast in je agenda! Er is jammer genoeg nog geen prijs bekend van deze sneaker dus blijf onze Releasekalender goed in de gaten houden om op de hoogte te blijven van deze release.


CLOT
CLOT
CLOT
Images by Nike

Een limited colorway voor de Slam Jam x Nike Blazer Mid 22

In het begin van 2019 vierden de Italiaanse retailer, Slam Jam, haar 30 jarig bestaan en bracht hierbij de onderste boven Swoosh Nike Blazer Mid uit in een witte colorway. Nu zijn er afbeeldingen geleaked met een tweede colorway voor de Slam Jam x Nike Blazer Mid.

De tweede colorway van de Slam Jam x Nike Blazer Mid is het tegenovergestelde van de eerste White/Black colorway. Het bovenwerk is dus gemaakt van zwart leer en de Swoosh is wit. Hierdoor behoud de sneaker de klassieke look van de Blazer Mid. Suède panelen zijn geplaatst op de voorvoet en eyestays. Van de buitenkant lijkt de Blazer op een normale Blazer Mid, maar als je de zijkanten bekijkt, zie je dat de Swoosh ondersteboven is. Dit geeft de sneaker een erg unieke look. Een ander mooi detail is op de hiel van de sneaker waar “CLASS” en “1977” staat.

Van de Slam Jam x Nike collab komen maar 1977 paartjes uit. Dit betekend dat het moeilijk word om een paartje te kunnen scoren. De SlamJam x Nike Blazer Mid released op 29 November 2019 via de Nike SNEAKRS app en SlamJam. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze blogs in de gaten om op de hoogte te blijven van het nieuwste sneaker news.


Slam Jam X Nike Blazer Vintage '77 'Black'

vrijdag 29 november 2019

Naar alle aanbieders
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Slam Jam x Nike Blazer Mid
Images by Nike