De adidas Yeezy BOOST 700 V2 ‘Hospital Blue’ dropt zaterdag 28 september 2019

Als je onze kanalen een beetje volgt weet je dat er tegenwoordig elke week wel een nieuwe Yeezy uitkomt. Afgelopen weekend kwamen er zelfs twee nieuwe colorways uit op de adidas Yeezy BOOST 350 V. Nu staat er voor aanstaande zaterdag, 28 september 2019, ook alweer een nieuwe release klaar. Er komt namelijk een ‘Hospital Blue’ colorway uit voor de adidas Yeezy BOOST 700 V2.

In 2015 debuteerde de samenwerking tussen adidas en Yeezy en is sindsdien niet meer weg te denken uit de sneakerwereld. Er was lang een periode waar de sneakers zo populair waren, dat ze binnen no time waren uitverkocht. Tegenwoordig worden er enorm veel colorways uitgebracht op de modellen van adidas Yeezy. Ondertussen hebben de twee al vele modellen uitgebracht, zoals de Yeezy BOOST 350, 350 V2, 700, 700V2, 750. Ook heeft de samenwerking sneakers uitgebracht die niet beschikken over de BOOST midsole, namelijk de Yeezy 500, Powerphase en de Yeezy 950.

adidas Yeezy BOOST 700 V2 ‘Hospital Blue’ | FV8424

De bovenkant van de nieuwe colorway is gemaakt van canvas met hier overheen suède overlays die beschikken over reflecterende details. Deze upper is bevestigd op een BOOST midsole die onder de gehele upper loopt. Deze BOOST midsole zorgt voor extra comfort en stabiliteit. Qua kleuren is het een vrij simpele colorway. De gehele sneaker beschikt over dezelfde kleur, genaamd ‘Hospital Blue’. Op de midsole en op de upper zijn hier en daar wat details te vinden die iets lichter zijn van kleur, echter is de rest wel hetzelfde. Als finishing touch beschikt de outsole over een zwarte kleur.

Aanstaande zaterdag, 28 september 2019, zal deze adidas Yeezy BOOST 700 V2 ‘Hospital Blue’ verkrijgbaar zijn bij onder andere adidas.nl/yeezy. Bekijk onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview. Vergeet ook niet om naar beneden te scrollen voor foto’s van de sneaker!


adidas Yeezy Boost 700 V2 'Hospital Blue'

FV8424 · Prijs vanaf €417,-

Naar alle aanbieders
Hospital Blue
Hospital Blue
Hospital Blue
Images by adidas

Previous ArticleNext Article