Pick of the Week #39: Nike Air Force 1 ’07 Lv8 4 ‘Night Maroon’ 146

In 1982 werd de Nike Air Force 1 voor het eerst op de markt geïntroduceerd – en daarmee de basketballegende van Nike! Nu komt Nike dus met een vernieuwde en verfrissende look van de klassieke Air Force 1 namelijk de Nike Air Force 1 ’07 Lv8 4 ‘Night Maroon’. Deze nieuwe colorway viel bij ons op de redactie zo goed in de smaak dat we de sneaker gelijk maar bombarderen tot Pick of the Week #39!

Nike Air Force 1 ’07 Lv8 4 ‘Night Maroon’

Deze Nike Air Force 1 ‘Night Maroon’ heeft het perfecte kleurenpalet voor je herfstrotatie! Met een bovenwerk van wit glad, premium leer in combinatie met de donkere bordeauxrode details over de zijpanelen en de donkerblauwe hits op de hiel is het de sneaker voor dit najaar. De mini Swoosh aan de zijkant en de extra Swoosh branding op de toe-box geven de sneaker nog meer credits aan het iconische model uit 1982.

De Nike Air Force 1 ’07 Lv8 4 ‘Night Maroon is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende retailers en zal binnenkort ook verkrijgbaar zijn via Nike.com. Check de stores via de knop hieronder.

Nike Air Force 1 '07 LV8

Prijs vanaf €95,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07 Lv8 4
Nike Air Force 1 '07 Lv8 4
Nike Air Force 1 '07 Lv8 4
Images by 43einhalb
Previous ArticleNext Article

Stéphane Ashpool laat exclusieve Pigalle x Nike Proto-Max 720 3

Onlangs zijn er foto’s verschenen op de Instagram van Stéphane Ashpool, de oprichter van Pigalle, van de ‘Friends & Family’ versie van de Pigalle x Nike Proto-Max 720.

Foto’s verschenen op de Instagram van Stéphane Ashpool, de oprichter van Pigalle, van de ‘Friends & Family’ versie van de Pigalle x Nike Proto-Max 720.

In de Spring/Summer 2020 collectie van Pigalle zijn verschillende pyjama achtige silhouetten te zien. Een groot contrast met de joggingbroeken en sweaters die ook te zien zijn. Naast de verfijnde modieuze looks uit de collectie, geïnspireerd door Stéphane Ashpool zijn basketbal achtergrond, was er ook een Jordan samenwerking te zien. Er zijn verschillende schoenen en kleding te zien. Dit is ook niet de eerste keer dat Nike en Pigalle samenwerken. Het Jumpman logo en de 23 branding is te zien op de shirts, joggingsbroeken, truien en trucker jacks.

De Nike Proto-Max 720 heeft een mix van verschillende grijze en beige tinten. Daarentegen zijn ook verschillende neon gele details te zien. Op de tong van de sneaker staat de Jumpman branding en ook de strook op de hiel. Volgens Ashpool zal de sneaker via een raffle releasen en zullen er maar 10 paar worden uitgegeven.

Houd onze sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases. Vergeet ook niet om hieronder foto’s te bekijken van de samenwerking.


Pigalle x Nike Proto-Max 720
Pigalle x Nike Proto-Max 720
Images by @stephane_ashpool

Binnenkort komt er en nieuwe Nike React Sertu met een ‘Faded Spruce’ colorway! 3

Een paar maanden geleden heeft de gigant Nike voor het eerst de Nike React Sertu gereleased. na het succes dat ze hier aan hebben beleefd hebben ze nieuwe sterke colorways uitgebracht en nu is er nog een aan de beurt. De Nike React Sertu ‘Faded Spruce’ colorway.

In tegenstelling tot de eerste colorway ziet deze er een stuk frisser uit. Een paar maanden geleden voelde de ogen dan ook op een beige colorway die je veel meer een herfst gevoel gaf. Voor deze colorway is dit iets minder het geval. Toch behoudt het een bosachtige vibe.

Nike React Sertu ‘Faded Spruce’ | Closer Look

Dit model beschikt over een hoop verschillenden lagen op de sneaker. Hij is van zichzelf dan al een echte eyecatcher. De upper bestaat dan ook uit zachte suède, leer en een woven laag. Ditmaal voegen ze hier iets aantoe, een ponyhaar laagje. dit maakt de sneaker nog unieker. Nike heeft er ook voor gekozen om deze sneaker een groene vibe te geven. De toebox heeft dan ook een mint groene kleur waardoor hij heel fris oogt. Daarna volgt er een lederen laagje die een iets donkere kleur groen heeft gekregen. Vervolgens is het ponyhaar laagje aangebracht, deze is donker groen van kleur. Boven deze lagen ligt het boven gedeelte die de donker groene veters met elkaar verbindt. Ten slotte hebben ze nog een aantal neon groene details aangebracht en zit de comfortabele Nike React zool weer onder het model.

24 oktober 2019 zal deze sneaker als warme broodjes over de toonbank vliegen. Hij ontvangt dan ook een prijskaartje van €150,-. Ben jij benieuwd waar je deze parel kan bemachtigen, check dan snel onze releasekalender.


Nike React Sertu 'Faced Spruce'

donderdag 24 oktober 2019

Naar alle aanbieders
Nike React Sertu
Nike React Sertu
Nike React Sertu
Images by: Nike

Twee Nike silhouetten worden toegevoegd aan het Script Swoosh Pack 32

Gisteren zagen we al dat de Nike Air Force 1 alweer werd toegevoegd tot het Script Swoosh Pack, maar dat is niet het enige silhouette die in het pack zit. De Nike Air Max 1 en Air Max 270 React zijn ook van de partij.

De Nike Air Max 1 heeft een witte mesh base met ruwe zwarte lederen overlays op de midfoot. De lichtblauwe mudguard is van leer en heeft een roze mini Swoosh op de voorkant. Natuurlijk is de Script Swoosh aanwezig. Deze bestaat uit vier Swooshes met alleen het oude font van Nike er bovenop. Het bovenwerk zit op een witte outsole met roze accenten in de Air Unit en outsole.

Nike’s laatste silhouet, de Air Max 270 React word ook toegevoegd aan de pack. Dit is mooi om te zien, omdat het pack gaat om de evolutie van het unieke logo van Nike. De base van de Air Max 270 React is weer wit om zo de zwart/blauwe en roze accenten er extra uit te laten komen. Bij de 270 React zijn drie Swooshes op het bovenwerk geplaatst met hierbij het nieuwe en oude font van Nike. Het bovenwerk zit op een witte react zool met 270 Air bubbel die blauw van kleur is.

Een releasedatum moet nog bekend worden gemaakt, maar kunnen het Script Swoosh Pack aan komende weken verwachten. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Nike Air Max 1 'Script Swoosh'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Script Swoosh
Script Swoosh
Script Swoosh
Script Swoosh
Images by Nike

Nike Air Max 270 React 'Script Swoosh'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Script Swoosh
Script Swoosh
Script Swoosh
Images by Nike