Pick of the Week #39: Nike Air Force 1 ’07 Lv8 4 ‘Night Maroon’

In 1982 werd de Nike Air Force 1 voor het eerst op de markt geïntroduceerd – en daarmee de basketballegende van Nike! Nu komt Nike dus met een vernieuwde en verfrissende look van de klassieke Air Force 1 namelijk de Nike Air Force 1 ’07 Lv8 4 ‘Night Maroon’. Deze nieuwe colorway viel bij ons op de redactie zo goed in de smaak dat we de sneaker gelijk maar bombarderen tot Pick of the Week #39!

Nike Air Force 1 ’07 Lv8 4 ‘Night Maroon’

Deze Nike Air Force 1 ‘Night Maroon’ heeft het perfecte kleurenpalet voor je herfstrotatie! Met een bovenwerk van wit glad, premium leer in combinatie met de donkere bordeauxrode details over de zijpanelen en de donkerblauwe hits op de hiel is het de sneaker voor dit najaar. De mini Swoosh aan de zijkant en de extra Swoosh branding op de toe-box geven de sneaker nog meer credits aan het iconische model uit 1982.

De Nike Air Force 1 ’07 Lv8 4 ‘Night Maroon is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende retailers en zal binnenkort ook verkrijgbaar zijn via Nike.com. Check de stores via de knop hieronder.

Nike Air Force 1 '07 LV8

CJ8731-100 · Prijs vanaf €175,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07 Lv8 4
Nike Air Force 1 '07 Lv8 4
Nike Air Force 1 '07 Lv8 4
Images by 43einhalb
Previous ArticleNext Article