Een COMME des GARÇONS x Nike Dunk Low komt in 2020

Het ziet er naar uit dat we een nieuwe samenwerking gaan zien tussen COMME des GARÇONS en Nike. De twee merken gaan samen werken aan een Nike Dunk Low. Dit is aardig bijzonder, want je zou eerder denken dat de twee gaan werken aan een high end silhouet.

De laatste samenwerking tussen COMME des GARÇONS en Nike was op een Nike Shox TL. Deze sneaker releasede bijna vier maanden geleden toen de Nike Shox TL nog niet zo populair was. Ook een opmerkelijke samenwerking was de Supreme x COMME des GARÇONS x Nike Air Force 1. Op deze sneaker was de Swoosh doormidden gesneden en gaf zo de Air Force 1 een unieke look.

Het gaat dus om een Nike Dunk Low. Dit model is erg klassieke en het is dus awesome om te zien hoe COMME des GARÇONS dit model is hun eigen jasje gaat zetten. Volgens sneaker leaker @PY_RATES_, released de COMME des GARÇONS x Nike Dunk Low in een triple black colorway. Ook komt het model alleen in dames maten dus zullen de maten maximaal oplopen tot en met 44.5.

Volgens @PY_RATES_ released de COMME des GARÇONS x Nike Dunk Low in de zomer van 2020. Ben jij benieuwd wat de twee merken nog gaan brengen, houd dan onze blog in de gaten!


COMME des GARÇONS x Nike Dunk Low

Previous ArticleNext Article