Nike komt met drie nog nooit getoonde double- layered colorways van de Air Force 1!

Het is algemeen bekend dat Nike altijd weer iets nieuws verzend om ons te verrassen. Nu zijn er drie sneakers opgedoken waarbij ze dit weer hebben geflikt. Ze hebben doormiddel van dubbele lagen de Air Force 1 Shadow gecreëerd.

Als je een eerste blik werpt op deze sneakers zie je dat ze wel iets weg hebben van de Sacai X Nike collectie. Beide packs hebben dubbele lagen op de sneakers, toch heeft de Air Force 1 wel een heel eigen stijl.

De details

De kwaliteit van de materialen die de gigant heeft gebruikt zijn weer van top kwaliteit. De gehele sneaker bestaat uit verschillende stukken stevig leer. Alle overlays op de sneaker bestaan uit twee lagen waardoor dit een soort schaduw effect geeft. Tevens hebben ze op de midsole een extra lay geplaatst waardoor de sneaker een echte eyecatcher wordt.

Alle drie de colorways hebben iets van elkaar weg. De kleurencombinaties die ze hebben gebruikt zijn subtiel maar heel erg clean. Als we naar de eerste colorway gaan kijken zien we dat hij voornamelijk uit een witte kleur bestaat. De schaduw overlays zijn beige gekleurd en creëeren een zacht gevoel. De tweede colorway is, net zoals de eerste, wit van kleur. bij deze colorway hebben de overlays alleen een orde en roze kleur gegeven. De derde en de laatste coloray heeft iets meer kleur dan de eerste twee. De body van deze sneaker bestaat voornamelijk uit roze en blauwe kleuren. Met groene, rode en roze details hebben ze diepte gecreëerd in deze sneaker.

Al met al zijn het drie colorways die weer ijzer sterk uit de verf komen. De sneakers zijn vanaf 1 oktober 2019 verkrijgbaar. Kan jij niet wachten op de release van deze pareltjes, houdt onze releasekalender dan goed in de gaten.


Nike WMNS Air Force 1 Low Shadow ' Navy'

CI0919-400 · Prijs vanaf €340,-

Naar alle aanbieders
Images: Sneakerjagers

Nike Air Force 1 Low Shadow 'Light Smoke Grey'

CK3172-001 · Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1

Nike WMNS Air Force 1 Low Shadow 'Phantom'

CI0919-003 · Prijs vanaf €305,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1


Previous ArticleNext Article