Nike komt dit najaar met een mierzoete colorway van de Air Max 90

Er is een echte Air Max 90 tijd aangebroken bij Nike. De ene na de andere colorway wordt bekend gemaakt en ons hoor je niet klagen. Dit alles heeft natuurlijk te maken met de aanstaande verjaardag van het iconische model. In 2020 bestaat het model namelijk 30 jaar! Ditmaal hebben ze speciaal voor de dames iets op de voorgrond gebracht. Namelijk een Nike Air Max 90 ‘Pink Shade’ colorway.

Naast het feit dat aankomende zaterdag de Air Max 90 ‘New Species’ gaat releasen, zijn er natuurlijk de afgelopen paar maanden ongelooflijk veel Air Max 90 gereleased. Deze releases hebben dan ook verschrikkelijk veel succes beleefd. Daarnaast staat natuurlijk ook nog een Undefeated X Air Max 90 Pack op ons te wachten. Kortom, heb jij nog niet zoveel Nike Air Max 90’s in je sneaker collectie? Dan is dit je kans om je collectie een goede make over te geven.

Nike Air Max 90 ‘Pink Shade’ | CT3449-600

Er valt genoeg te vertellen over deze sneaker. Laten we beginnen met het uiterlijk. Hij heeft natuurlijk een felle vrouwelijke kleur. Om te beginnen heeft de zool een sterke rode kleur. Bovenop de zool bevinden verschillende roze overlays in allemaal verschillende tinten die sterk over elkaar heen lopen. Tevens zijn de sock-liner, de tong en de veters grijs van kleur. Ten slotte hebben ze een oranje heeltab aangebracht op de hak. Voor de dames onder ons word dit waarschijnlijk de sneaker om te bemachtigen.

We verwachten dat hij dit jaar nog gereleased gaat worden, maar wanneer precies is helaas nog niet bekend. Voor €150,- kan deze prachtige sneaker al de jouwe zijn. Houd onze releasekalender vooral in de gaten voor meer informatie.


Nike WMNS Air Max 90 Premium 'Pink Shade'

CT3449-600 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article