Het nieuwe Air Max 90 design rechtstreeks uit Area 51 299

Het klassieke Nike Air Max 90 model heeft door de jaren heen al vaker een nieuwe colorway gekregen. Dit keer wordt er een alien achtige draai gegeven aan het iconische AM90 design. De Nike Air Max 90 ‘New Species’ zal 28 september 2019 verschijnen.

Deze Air Max 90 heeft verschillende texturen op de upper die op de huid van sci-fi en horror monsters lijken. Een groot deel van de upper heeft een slangenhuid textuur. Andere delen van de upper hebben daarentegen een zachte gladde nubuck textuur in een subtiel grijze tint. Dit contrast laat de slangenhuid structuur nog meer naar voren komen. Deze slangenhuid zorgt niet alleen voor de alien look maar ook voor een premium uitstraling. High-end merken gebruiken al jaren lang dierenhuid voor het benadrukken van de premium kwaliteit. De natuurlijke roze kleur op de vetersluiting en de binnenkant ondersteunt de levendige uitstraling. Ook de felle groene details dragen bij aan de alien look. De Swoosh is fel groen met de slangenhuid structuur en de midsole heeft dezelfde fel groene kleur. Deze sneaker zou zomaar uit Area 51 kunnen komen met dit design.

De Nike Air Max 90 ‘New Species’ zal op 28 september 2019 verkrijgbaar zijn bij o.a. Nike.com en verschillende retailers zoals Patta, Baskèts en Size?. Houd onze Sneaker Release Kalender in de gaten voor meer informatie over nieuwe releases.


Nike Air Max 90 Premium 'New Species'

Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders
Images by 43einhalb

Previous ArticleNext Article

Prada en adidas gaan samenwerken aan twee sneakers 3

De samenwerkingen blijven maar komen en nu kijken we toch wel naar een erg bijzondere samenwerking. Het luxury merk Prada gaat samenwerken met adidas en deze collab word nu al de nieuwe Supreme x Louis Vuitton genoemd.

Er is nog weinig informatie bekend gemaakt over deze samenwerken, maar dankzij @PY_RATES hebben we al wat kleine info. Prada en adidas zulllen twee sneakers uit brengen en hij gaat de adidas Prada Sailing heten. De twee colorways die uit komen krijgen een kleuren combinatie van White/Metallic Silver en rood.

Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt van de Prada x adidas sneakers. Wel zal de sneaker releasen voor €350,-. Houd onze blog in de gaten de komende weken voor meer informatie over deze samenwerking en ander sneaker news.


Prada x adidas
Image by PY_RATES

De winterproof Nike Air Max 270 React WTR 6

Er zijn onlangs al meerdere sneakers van Nike verschenen met een winterproof make-over en nu krijgt ook een van de nieuwste modellen deze make-over. Er komt namelijk een Nike Air Max 270 React WTR uit.

De Air Max 270 React is sinds zijn release van dit jaar een veel verkocht model van Nike. Er zijn dan ook al veel colorways uitgekomen in de afgelopen maanden. En nu komt er van de sneaker die geïnspireerd is op de Element React 87 en de Air Max 270 een nieuwe versie, namelijk een waterproof en winter ready variant!

Nike Air Max 270 React WTR | CD2049-001

De sneaker is helemaal gemaakt van waterproof materiaal. De basis is zwart en voor de rest zie je verschillende grijze en metallic silver accenten. Zo zie je op de toebox, de zijkant, achterkant, tong en outsole de donker grijze kleur terug komen. De Swoosh aan de zijkant en achterkant en de streepjes op de eyestays zijn daarentegen weer metallic silver. De rest van de sneaker is helemaal zwart.

De sneaker zal binnenkort uitkomen bij Nike en geselecteerde retailers voor een prijs van ongeveer €160,-. Ook komen er nog vier andere colorways van de Air Max 270 React WTR uit, maar daar is tot nu toe nog niet iets over bekend. Houd daarom onze Releasekalender in de gaten en scroll naar beneden voor de officiële foto’s.


Nike Air Max 270 React WTR 'Black/Silver'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 React WTR | CD2049-001
Nike Air Max 270 React WTR | CD2049-001
Nike Air Max 270 React WTR | CD2049-001
Images by Nike

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 43 28

Terwijl het buiten regent als een malle, regent het deze week ook weer releases. Het was lastig om een selectie te maken met de aanstaande sneaker releases van week 43, want hij staat weer bomvol pareltjes!

Halloween komt er aan en dat betekend ook dat er weer sneakers uit gaan komen met dit thema. In week 43 zien we al 2 sneakers uitkomen met dit ‘spooky’ thema. Nike brengt na het succes van vorig jaar de Air Force 1 Skeleton uit, maar dit keer in een zwarte colorway en als extra touch een glow-in-the-dark zool.

Check hier onder de beste sneaker releases van week 43. Maar vergeet ook zeker niet om de rest van de releasekalender te checken, deze vindt je HIER!


Air Jordan 1 WMNS High OG ‘Fearless’

Air Jordan 1 High OG WMNS 'Fearless'

Air Jordan 1 High OG WMNS 'Fearless'

dinsdag 22 oktober 2019

Naar alle aanbieders

Size? Vans Sk8-Hi ‘Halloween’

Size? X Vans Sk8-Hi 'Halloween'

Size? X Vans Sk8-Hi 'Halloween'

donderdag 24 oktober 2019

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Skeleton QS ‘Black’

Nike Air Force 1 Skeleton QS 'Black'

Nike Air Force 1 Skeleton QS 'Black'

vrijdag 25 oktober 2019

Naar alle aanbieders


Converse Chuck Taylor Sequin ‘Pink’

Converse Chuck Taylor Sequin 'Pink'

Converse Chuck Taylor Sequin 'Pink'

vrijdag 25 oktober 2019

Naar alle aanbieders

Feature X Saucony Shadow 5000 ‘Dreamland’

Feature X Saucony Shadow 5000 'Dreamland'

Feature X Saucony Shadow 5000 'Dreamland'

vrijdag 25 oktober 2019

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 High ‘Shatterd Backboard 3.0’

Air Jordan 1 High 'Shatterd Backboard 3.0'

Air Jordan 1 High 'Shatterd Backboard 3.0'

zaterdag 26 oktober 2019

Naar alle aanbieders

UNINTERRUPTED X Nike Air Force 1 ‘More Than’

Uninterrupted X Nike Air Force 1 'MTAA'

Uninterrupted X Nike Air Force 1 'MTAA'

zaterdag 26 oktober 2019

Naar alle aanbieders

Nike SB Dunk Low ‘Night of Mischief’

Nike SB Dunk Low 'Night of Mischief'

Nike SB Dunk Low 'Night of Mischief'

zaterdag 26 oktober 2019

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 700 ‘Teal Blue’

adidas Yeezy Boost 700 'Teal Blue'

adidas Yeezy Boost 700 'Teal Blue'

zaterdag 26 oktober 2019

Naar alle aanbieders