Nike maakt zich klaar voor halloween met de Air Max 98

Met halloween nog maar een maand verwijderd, maakt Nike zich alvast klaar voor deze spooky feestdag. De Air Max 98 word namelijk in griezelige kleuren en patronen gemaakt om je zo helemaal ready te maken voor halloween. Helaas is het paartje alleen voor de kleintjes van de familie.

De sneaker is aangekleed met een paar mooie details. Zo heeft de opvallende mudguard een griezelige begraafplaats als patroon en vliegen er rond de Swoosh vleermuizen rond. Voor de rest is het bovenwerk zwart en heeft het gif groene accenten. De midsole is dit keer zwart en heeft de Air unit ook weer een gif groene kleur en sluit zo mooi aan bij de upper.

De Air Max 98 is al in Amerika gedropt en dropt waarschijnlijk op 31 oktober in Europa. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Releasekalender in de gaten!


Nike Air Max 98 BG 'Halloween'

CT1171-001 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 98
Nike Air Max 98
Nike Air Max 98
Nike Air Max 98
Nike Air Max 98
Images by Nike

Previous ArticleNext Article