Unieke details te zien in de Vivienne Westwood X Vans collectie 112

Vans heeft de laatste tijd al veel toonaangevende samenwerkingen gedaan. Deze keer is het Britse modehuis Vivienne Westwood aan de beurt voor een nieuwe collectie. De Vivienne Westwood X Vans collectie zal vrijdag 20 september beschikbaar zijn.

De schoenen zullen deel uit maken van de Vivienne Westwood X Vans ‘Anglomania’ collectie. Zes iconische modellen hebben een make-over gekregen. Elk model heeft zijn eigen unieke stijl, kleuren, details en design. Geen model is hetzelfde als een andere. De Sk8-Hi heeft bijvoorbeeld verschillende details van een ansichtkaart. Het lijkt op een handgeschreven brief van Zuid-Californië naar de Vivienne Westwood boetiek in Londen. De gehele schoen heeft een natuurlijke leer kleur en bevat postzegels met daarop de release datum van deze samenwerking.

De Slip-On heeft daarentegen weer een heel ander design met een ander achtergrondverhaal. Op deze sneaker word de geschiedenis van Vans en van Vivienne Westwood gecombineerd. De Slip-On bevat het schaakbord patroon van Vans en de DESTROY tekening van Vivienne Westwood. Allebei de designs van beide merken zijn voor het eerst verschenen in 1977. Zo hebben alle zes de sneakers een uniek verhaal en design. Desondanks zijn er ook gelijke details in de sneakers. Zo hebben de schoenen insoles met daarop de branding van Vivienne Westwood en Vans. Ook hebben sommige sneaker de ‘V.W.’ intitialen.

Bekijk hieronder de foto’s van de verschillende sneakers met daarin de unieke designs en details. Op vrijdag 20 september 2019 zal deze samenwerking uitkomen bij Vans, Vivienne Westwood en verschillende retailers. Een release om naar uit te kijken! Houd voor het laatste nieuws over releases onze sneaker release kalender in de gaten.


Vivienne Westwood X Vans
Vivienne Westwood X Vans
Vivienne Westwood X Vans
Vivienne Westwood X Vans
Vivienne Westwood X Vans
Images by Vans

Previous ArticleNext Article

De Pendleton x Nike By You 2019 opties zijn er weer! 28

De geliefde Pendleton opties zijn er weer! Pendleton Woollen Mills is een Amerikaans textiel productiebedrijf en staat bekend om hun wollen kleding. Dit betekent dus dat we weer opties kunnen maken met wol!

De laatste Nike By You samenwerking was met International Girl Crew. IGC is een wereldwijde gemeenschap van vrouwen uit verschillende landen. De groep laat zich allemaal door elkaar inspireren en de boodschap dus onderdeel was in de samenwerking met Nike By You.

Met de samenwerking kan je in totaal vier silhouetten gaan customizen. De vier modellen zijn de Air Max 90, Air Force 1, Air Max 270 React en React Element 55. Net zoals elk jaar zullen we de upper weer gaan kunnen bekleden met wol.

De vier modellen zijn dan ook vanaf nu verkijgbaar! Wacht niet te lang want andere geliefde Nike By You collectie zoals de Levi’s sneakers waren binnen no-time uitverkocht!


Nike Air Max 90 Pendleton By You Custom

Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Low Pendleton By You Custom

Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Low Pendleton By You Custom

Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders

Nike React Element 55 Pendleton By You Custom

Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

Nike React Element 55 Pendleton By You Custom

Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

Een verrassende nieuwe Nike Air Force 1 in twee colorways 28

De afgelopen tijd hoor je bijna elke dag wel weer over een nieuwe versie van de Nike Air Force 1 of zie je nieuwe colorways voorbij komen. En ook vandaag hebben we weer twee nieuwe erbij voor jullie!

Nike Air Force 1 ’07 | Details

De eerste sneaker heeft een witte basis die van leer is gemaakt. Het opvallende van deze Air Force is dat de veters zich onder de tong bevinden. De veter begint beneden bij een vetergat en stopt boven ook weer bij een vetergat. Je kan de sneaker dus niet strikken. De tong is in een wit/grijze slangenprint en er staat een “AF-1” branding op en de veters zijn geel en er staat een paar keer “AIR FORCE 1” in het zwart op. De heeltab is wit met zwarte spikkels. De lijn op de witte midsole en de “AIR” branding zijn ook weer in het geel. En ook de binnenzool is geel. De tweede sneaker heeft een zwarte basis die van leer is gemaakt. En ook deze heeft de aparte tong, alleen hier is het in een donkergrijze slangenprint. De veters zijn blauw en er staat een paar keer in het wit “AIR FORCE 1” op. Op de witte midsole is ook een blauwe lijn te vinden en de “AIR” branding is ook blauw net als de binnenzool.

Beide sneakers komen ergens in 2019 uit bij onder andere Nike. We weten nog niet precies hoeveel ze gaan kosten en op welke datum ze uit gaan komen. Houd dus goed onze Releasekalender in de gaten en scroll naar beneden voor officiële foto’s!


Nike Air Force 1 '07 | 898889-104
Nike Air Force 1 '07 | 898889-104
Nike Air Force 1 '07 | 898889-015
Nike Air Force 1 '07 | 898889-015
Images by Nike

De adidas Yeezy 500 ‘Soft Vision’ heeft eindelijk een releasedatum gekregen 22

Eindelijk is er een releasedatum bekend voor de gewilde adidas Yeezy 500 ‘Soft Vision’. Eerder kwam er ook al een ‘Bone White’ colorway uit in augustus. Toen gingen er ook al speculaties rond over deze roze colorway, maar nu lijkt het dan eindelijk zo ver.

In 2018 debuteerde de Yeezy 500 en dit was het eerste Yeezy model dat niet beschikte over een BOOST zool. Op dit silhouet heeft namelijk de adiPRENE+ technologie. Ondertussen zijn er zeven verschillende colorways uitgekomen.

adidas Yeezy 500 ‘Soft Vision’ | FW2656

Het bovenwerk van het Yeezy 500 model is gemaakt van suède, mesh en leer. Wat natuurlijk het meeste opvalt is de roze kleur. De upper en de midsole van de sneaker beschikken beiden volledig over een roze kleur. De gum outstole staat volledig los van de sneaker en breekt op deze manier de colorway in tweeën.

In eerste instantie verwachtte wij dat de sneaker uitkwam in oktober, maar de sneaker heeft een officiële releasedatum gekregen op 2 november 2019. Wat ook tof is, is dat de sneaker voor de gehele familie uitkomt via adidas.nl/yeezy. Bekijk hieronder afbeeldingen van de adidas Yeezy 500 en check onze Releasekalender voor meer informatie.


adidas Yeezy 500 'Soft Vision'

zaterdag 2 november 2019

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy 500 Soft Vision FW2656 Release Date
adidas Yeezy 500 Soft Vision FW2656 Release Date
adidas Yeezy 500 Soft Vision FW2656 Release Date
Images by Yeezy Mafia