Ghostly is aan de beurt voor een Vans samenwerking

Afgelopen tijd heeft Vans niet stil gezeten met hun samenwerkingen. Na ‘The Nightmare Before Christmas’, NOAH en Vivienne Westwood is nu het label Ghostly International aan de beurt.

Ghostly was een boetiek label dat bekend stond voor haar experimentele pop- en techno muziek. Nu zijn ze uitgegroeid tot een platform dat internationaal bekend staat om het werk van visuele artiesten, muzikanten en designers. Ter ere van het 20-jarige bestaan van dit invloedrijke label heeft Vans twee klassieke modellen een make-over gegeven. In samenwerking met Ghostly zijn de Slip-On en de Sk8-Hi heruitgezonden met nieuwe details.

Allebei de modellen hebben monochrome colorways gekregen met een blauwe zool. Ook staat er bij beide sneakers in het wit de branding van Vans en Ghostly aan de binnenkant. In tegendeel tot de bekende witte Vans Jazz streep op de upper is de Sk8-Hi helemaal zwart. De upper heeft over het gehele oppervlak een fluoriserende print van het Ghostly logo. De Slip-On daarentegen, is wit met een contrasterende zwarte rand op de midsole. Ook dit model bevat de fluoriserende Ghostly print op de hele upper. Deze print op beide modellen zorgt voor een bijzonder detail op de sneakers in het donker.

Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


Vans x Ghostly
Vans x Ghostly
Vans x Ghostly
Images by Vans

Previous ArticleNext Article