Beleef ‘The Matrix’ met deze Nike Air Max 97

Iedereen kent de film ‘The Matrix’ wel. De film draait zelfs vandaag de dag nog in de bioscopen vanwege het 20 jarige bestaan van de film. Nu komt Nike met een Air Max 97 colorway die geïnspireerd is op deze film.

Nike Air Max 97 ‘Matrix’ | 921826-017

De upper van de schoen is gemaakt van een synthetische stof en van textiel. Alle details geven de schoen echt een look die je laat denken aan ‘The Matrix’. Zo staat op de overlay een Chinees en Engels script in verticale richting. De Nike swoosh zit nog wel op de zijkant van de schoen, maar op de tong en de onderkant van de zool is deze vervangen voor een gedigitaliseerde ’97’. De zwarte Air Max zool wordt gecombineerd met een glow in the dark outsole. Dit past ook weer bij de heel tab van de schoen waarop ‘Air Max’ staat in de ‘Green Glow’ kleur. In de schoen zelf zie je op de zool ‘Nike Air’ dubbel staan.

Wanneer de Air Max 97 ‘Matrix’ precies in Nederland uit komt is nog niet bekend. De schoen zal €180,- gaan kosten en zal te koop zijn bij Nike. Houd dus goed onze Releasekalender in de gaten voor updates! Scroll naar beneden voor foto’s van de schoen.


Nike Air Max 97 'Matrix'

921826-017 · Prijs vanaf €157,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 97 'Matrix'
Nike Air Max 97 'Matrix'
Nike Air Max 97 'Matrix'
Images by Nike

Previous ArticleNext Article