Y-3 komt met een nieuw model voor de Fall/Winter ’19 collectie 81

In juni gaf Y-3 de eerste campagnebeelden vrij van de Fall/Winter 2019 collectie. Nu zijn er nieuwe beelden naar buiten gekomen. Hieruit blijkt dat er ook een nieuw sneaker model aankomt, genaamd de Kyoi Trail. De sneaker zal uitkomen in 2 contrasterende colorways. Een ‘zwart/witte’ colorway en een wit/zwarte’ colorway.

Y-3 is een samenwerkingslabel tussen adidas en Yohji Yamamoto. Yohji Yamamoto is een Japanse modeontwerper die bekend staat om zijn avant-gardische en opvallende ontwerpen. Het doel van de samenwerking tussen de twee is het dichterbij elkaar brengen van high fashion en geavanceerde sportswear. Y-3 heeft ook een enorm populair sneaker assortiment, waar nu de ‘Kyoi Trail’ aan wordt toegevoegd.

Y-3 Kyoi Trail | Details

adidas en Yamamoto proberen hun aanhangers goed voor te bereiden op de herfst en de winter met een nieuw model. Samen brengen zij het nieuwe model in twee nieuwe colorways. De sneaker beschikt over een minimalistische look door middel van het gebruik van kleur en materiaal. De upper is gemaakt van textiel, maar ook van leer. Vervolgens lopen er over deze basis van leer en textiel verschillende overlays van suède en mesh. Al deze materialen op de upper zijn gemaakt van een zwarte kleur. Onder deze minimalistische upper loopt een contrasterende zool. De sneaker heeft een SEEULATER outsole om ruw terrein en slechte weeromstandigheden te overleven. Achterop de heelcap bevind zich het Y-3 logo. Ook op de zijkant is er de branding te vinden van Yohji Yamamoto.

Morgen, 19 september 2019, zullen beiden colorways op de Y-3 Kyoi Trail uitkomen via Y-3. Aan de sneaker zal een prijskaartje hebben van €330,-. Het is nu al mogelijk om de sneaker te shoppen bij Footshop! Bekijk onze Releasekalender voor aankomende releases. Bekijk hieronder foto’s van de sneakers.


Adidas Y-3 Kyoi Trail "Black"

Prijs vanaf €349,-

Naar alle aanbieders
Kyoi Trail

Y-3 Kyoi Trail Ftwr White/ Black-Y3/ Ftwr White

Prijs vanaf €333,-

Naar alle aanbieders
Kyoi Trail

Previous ArticleNext Article

De Pendleton x Nike By You 2019 opties zijn er weer! 30

De geliefde Pendleton opties zijn er weer! Pendleton Woollen Mills is een Amerikaans textiel productiebedrijf en staat bekend om hun wollen kleding. Dit betekent dus dat we weer opties kunnen maken met wol!

De laatste Nike By You samenwerking was met International Girl Crew. IGC is een wereldwijde gemeenschap van vrouwen uit verschillende landen. De groep laat zich allemaal door elkaar inspireren en de boodschap dus onderdeel was in de samenwerking met Nike By You.

Met de samenwerking kan je in totaal vier silhouetten gaan customizen. De vier modellen zijn de Air Max 90, Air Force 1, Air Max 270 React en React Element 55. Net zoals elk jaar zullen we de upper weer gaan kunnen bekleden met wol.

De vier modellen zijn dan ook vanaf nu verkijgbaar! Wacht niet te lang want andere geliefde Nike By You collectie zoals de Levi’s sneakers waren binnen no-time uitverkocht!


Nike Air Max 90 Pendleton By You Custom

Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Low Pendleton By You Custom

Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Low Pendleton By You Custom

Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders

Nike React Element 55 Pendleton By You Custom

Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

Nike React Element 55 Pendleton By You Custom

Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

Een verrassende nieuwe Nike Air Force 1 in twee colorways 28

De afgelopen tijd hoor je bijna elke dag wel weer over een nieuwe versie van de Nike Air Force 1 of zie je nieuwe colorways voorbij komen. En ook vandaag hebben we weer twee nieuwe erbij voor jullie!

Nike Air Force 1 ’07 | Details

De eerste sneaker heeft een witte basis die van leer is gemaakt. Het opvallende van deze Air Force is dat de veters zich onder de tong bevinden. De veter begint beneden bij een vetergat en stopt boven ook weer bij een vetergat. Je kan de sneaker dus niet strikken. De tong is in een wit/grijze slangenprint en er staat een “AF-1” branding op en de veters zijn geel en er staat een paar keer “AIR FORCE 1” in het zwart op. De heeltab is wit met zwarte spikkels. De lijn op de witte midsole en de “AIR” branding zijn ook weer in het geel. En ook de binnenzool is geel. De tweede sneaker heeft een zwarte basis die van leer is gemaakt. En ook deze heeft de aparte tong, alleen hier is het in een donkergrijze slangenprint. De veters zijn blauw en er staat een paar keer in het wit “AIR FORCE 1” op. Op de witte midsole is ook een blauwe lijn te vinden en de “AIR” branding is ook blauw net als de binnenzool.

Beide sneakers komen ergens in 2019 uit bij onder andere Nike. We weten nog niet precies hoeveel ze gaan kosten en op welke datum ze uit gaan komen. Houd dus goed onze Releasekalender in de gaten en scroll naar beneden voor officiële foto’s!


Nike Air Force 1 '07 | 898889-104
Nike Air Force 1 '07 | 898889-104
Nike Air Force 1 '07 | 898889-015
Nike Air Force 1 '07 | 898889-015
Images by Nike

De adidas Yeezy 500 ‘Soft Vision’ heeft eindelijk een releasedatum gekregen 23

Eindelijk is er een releasedatum bekend voor de gewilde adidas Yeezy 500 ‘Soft Vision’. Eerder kwam er ook al een ‘Bone White’ colorway uit in augustus. Toen gingen er ook al speculaties rond over deze roze colorway, maar nu lijkt het dan eindelijk zo ver.

In 2018 debuteerde de Yeezy 500 en dit was het eerste Yeezy model dat niet beschikte over een BOOST zool. Op dit silhouet heeft namelijk de adiPRENE+ technologie. Ondertussen zijn er zeven verschillende colorways uitgekomen.

adidas Yeezy 500 ‘Soft Vision’ | FW2656

Het bovenwerk van het Yeezy 500 model is gemaakt van suède, mesh en leer. Wat natuurlijk het meeste opvalt is de roze kleur. De upper en de midsole van de sneaker beschikken beiden volledig over een roze kleur. De gum outstole staat volledig los van de sneaker en breekt op deze manier de colorway in tweeën.

In eerste instantie verwachtte wij dat de sneaker uitkwam in oktober, maar de sneaker heeft een officiële releasedatum gekregen op 2 november 2019. Wat ook tof is, is dat de sneaker voor de gehele familie uitkomt via adidas.nl/yeezy. Bekijk hieronder afbeeldingen van de adidas Yeezy 500 en check onze Releasekalender voor meer informatie.


adidas Yeezy 500 'Soft Vision'

zaterdag 2 november 2019

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy 500 Soft Vision FW2656 Release Date
adidas Yeezy 500 Soft Vision FW2656 Release Date
adidas Yeezy 500 Soft Vision FW2656 Release Date
Images by Yeezy Mafia