Y-3 komt met een nieuw model voor de Fall/Winter ’19 collectie

In juni gaf Y-3 de eerste campagnebeelden vrij van de Fall/Winter 2019 collectie. Nu zijn er nieuwe beelden naar buiten gekomen. Hieruit blijkt dat er ook een nieuw sneaker model aankomt, genaamd de Kyoi Trail. De sneaker zal uitkomen in 2 contrasterende colorways. Een ‘zwart/witte’ colorway en een wit/zwarte’ colorway.

Y-3 is een samenwerkingslabel tussen adidas en Yohji Yamamoto. Yohji Yamamoto is een Japanse modeontwerper die bekend staat om zijn avant-gardische en opvallende ontwerpen. Het doel van de samenwerking tussen de twee is het dichterbij elkaar brengen van high fashion en geavanceerde sportswear. Y-3 heeft ook een enorm populair sneaker assortiment, waar nu de ‘Kyoi Trail’ aan wordt toegevoegd.

Y-3 Kyoi Trail | Details

adidas en Yamamoto proberen hun aanhangers goed voor te bereiden op de herfst en de winter met een nieuw model. Samen brengen zij het nieuwe model in twee nieuwe colorways. De sneaker beschikt over een minimalistische look door middel van het gebruik van kleur en materiaal. De upper is gemaakt van textiel, maar ook van leer. Vervolgens lopen er over deze basis van leer en textiel verschillende overlays van suède en mesh. Al deze materialen op de upper zijn gemaakt van een zwarte kleur. Onder deze minimalistische upper loopt een contrasterende zool. De sneaker heeft een SEEULATER outsole om ruw terrein en slechte weeromstandigheden te overleven. Achterop de heelcap bevind zich het Y-3 logo. Ook op de zijkant is er de branding te vinden van Yohji Yamamoto.

Morgen, 19 september 2019, zullen beiden colorways op de Y-3 Kyoi Trail uitkomen via Y-3. Aan de sneaker zal een prijskaartje hebben van €330,-. Het is nu al mogelijk om de sneaker te shoppen bij Footshop! Bekijk onze Releasekalender voor aankomende releases. Bekijk hieronder foto’s van de sneakers.


Adidas Y-3 Kyoi Trail "Black"

EF2640 · Prijs vanaf €190,-

Naar alle aanbieders
Kyoi Trail

Y-3 Kyoi Trail Ftwr White/ Black-Y3/ Ftwr White

EF2641 · Prijs vanaf €214,-

Naar alle aanbieders
Kyoi Trail

Previous ArticleNext Article