Customize drie Air Max modellen met de nieuwe International Girl Crew paletten

Nike is de samenwerking aangegaan met International Girl Crew. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat het mogelijk is om drie Air Max silhouetten aan te passen door middel van Nike By You. Het gaat om de Air Max 90, Air Max 95 en Air Max 97.

De International Girl Crew is een wereldwijde gemeenschap van vrouwen uit verschillende landen. Eerder vertelde zij in een interview dat zij zich allemaal door elkaar laten inspireren. De boodschap van de groep is een belangrijk onderdeel van de samenwerking met Nike By You. De samenwerking brengt de verhalen van de zes vrouwen op de voorgrond via aanpasbare opties op de drie Air Max modellen.

Als gevolg hiervan bieden IGC en Nike kleuren zoals ‘Moss Green’ en verschillende grijze tinten om de Schotse hooglanden te representeren. Daarnaast worden bijvoorbeeld de kleuren paars en groen weergeven om fruitkraampjes in Mexico te weergeven. Zo zijn er nog een stuk meer opties die je kan veranderen op de sneaker, zoals kleuren, materialen en IGC branding.

Het is nu mogelijk om de International Girl Crew x Nike By You te shoppen via nike.com. De Air Max 90 zal €170,- kosten, de Air Max 95 €200,- en de Air Max 97 €210,-. Bekijk hieronder foto’s van drie voorbeelden van de sneakers. Vergeet ook niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneaker nieuws.


International Girl Crew
International Girl Crew
International Girl Crew
Images by Nike

Previous ArticleNext Article