Karhu gaat terug in de tijd en komt met een nieuwe pack op de populaire Fusion 2.0

Karhu is helemaal terug gegaan in de tijd, tot naar de eerste stapjes van het bedrijf. Gebaseerd op de destijds gebeurtenissen hebben ze gekozen om drie nieuwe colorways op, misschien wel het populairste, model te plaatsen, de Fusion 2.0.

In het jaar 1961 produceerde het bedrijf in Helsinki, Finland haar eerste ski’s. In de jaren daarna sponsorde ze al verschillende top atleten. Ze hebben zelfs het Finse leger gesponsord. Een van deze topatleten was Cross-Country Ski wereldkampioen Harri Kirvesniemi. Hij was tevens een van de gezichten van het bedrijf. Speciaal voor deze mooie gebeurtenissen hebben ze gekozen voor om een Cross-Country Ski pack uit gaan brengen.

Cross-Country Ski Pack | Closer Look

Alle drie de colorways hebben een totaal ander uiterlijk maar de look is wel gebaseerd op hetzelfde verhaal. Als we gaan kijken naar de eerste colorway zien we dat hij wel felle kleuren bevat. De body van de sneaker bestaat uit blauwe en witte kleuren. Boven op deze body bevinden verschillende rode en grijze overlays die ervoor zorgen dat de sneaker eruit spat.

De twee de sneaker heeft wellicht wat weg van de eerste colorway. Hierbij zijn de witte en grijze kleuren ook van groot belang. Maar daarnaast zijn er nog verschillende gele, bruine blauwe details toegepast die sneaker echt doen afmaken. Ten slotte hebben we nog de laatste colorway. Vergeleken met de andere twee colorways is de body wit van kleur. Daarnaast bevinden er verschillen bruine blauwe en grijze overlays op. Om het af te maken hebben ze de sockliner geel gemaakt.

20 september gaan deze beauty’s releasen. Het prijskaartje die eraan komt te hangen gaat โ‚ฌ135,- bedragen. Ben jij benieuwd waar je ze kan bemachtigen, check dan snel onze Releasekalender.


Karhu Fusion 2.0 Cross-Country Ski 'Monument'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Cross-Country Ski

Karhu Fusion 2.0 Cross-Country Ski 'Night Sky'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Cross-Country Ski
Cross-Country Ski

Karhu Fusion 2.0 Cross-Country Ski 'Leather Brown'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Cross-Country Ski
Cross-Country Ski
Images by: Karhu

Previous ArticleNext Article