Het verrassende Yeezy trio van 18 september

Kanye West en adidas lijken niet te minderen met hun Yeezy releases. Deze keer zullen er drie colorways van de Yeezy Powerphase worden uitgebracht. Alle drie de colorways zullen morgen, 18 september 2019, uitkomen.

Na veel release nieuws over de Yeezy BOOST 350 en 700 modellen is er nu een ander model aan de beurt. De vaak vergeten Yeezy Powerphase komt op 18 september uit in drie colorways. Bij de vorige releases van het model bestond de sneaker uit leer. Deze keer zal de schoen gemaakt zijn van suède. De drie monochrome colorways van de release zijn: ‘Quiet Grey’, ‘Clear Brown’ en ‘Simple Brown’. Elke schoen is geheel in dezelfde rustige aardetinten met uitzondering van een paar details. Aan de buitenzijde van de schoen bevind zich in het zwart ‘adidas’ met in het rood het adidas logo. Ook staat er op de upper in het goud ‘Calabasas’, een referentie aan de huidige woonlocatie van Kanye West.

Op 18 September 2019 zullen deze colorways exclusief releasen bij Yeezy Supply. Aan de sneakers zullen prijskaartjes hangen €120,-. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de colorways. Houd onze Releasekalender in de gaten voor meer informatie over aankomende sneaker releases.


Yeezy Powerphase
Yeezy Powerphase
Yeezy Powerphase
Images by adidas
Previous ArticleNext Article