Skip to content
Watch

Vriendl00s, het insta kanaal van Willem & Brandon Chen, zijn te gast in de tweede aflevering van Sneakerjagers podcast

17 september 2019 13:57
Vriendl00s, het insta kanaal van Willem & Brandon Chen, zijn te gast in de tweede aflevering van Sneakerjagers podcast

Korte grappige filmpjes, daar zijn we dol op. Zeker als ze inspelen op de actualiteit. Jeugdvrienden Willem en Brandon Chen startte samen met Marijn van Heerden het insta kanaal Vriendl00s waar ze meerdere keren per week actuele en vooral grappige sketchjes maken over hun bezigheden in elke denkbare alledaagse situaties.

Een aantal jaar geleden besloten de drie vrienden, geïnspireerd op een aantal kanalen die ze zelf volgde en grappig vonden, om zelf ook video’s te gaan maken. In de jaren daarvoor waren er wel video’s gemaakt (omdat ze dat wel grappig vonden) maar nu waren er serieuzere plannen. Er werd in eerste instantie gekozen voor een Vriendl00s instagramkanaal in plaats van een Youtube kanaal. Dit omdat de verspreiding sneller gaat en hun beoogde doelgroep beter bereikbaar zou zijn. En met succes. Het kanaal heeft op dit moment ruim 140k volgers en wordt massaal bekeken.

View this post on Instagram

TAG zulke meiden 😂👇🏼

A post shared by Vriendloos (@vriendl00s) on

Uitgangspunt van de korte filmpjes is altijd: mensen aan het lachen maken. En dat lukt ze bij ons in ieder geval heel vaak! Daarom dachten we: laten we die gasten uitnodigen voor onze podcast. We zijn namelijk benieuwd hoe ze omgaan met fashion en style in hun video’s. Bovendien zijn we zeer geïnteresseerd in hun verhaal over het opbouwen van een succesvol Instagram kanaal. Wat je nu allemaal moet doen voor online succes. Hoe bouw je zoiets op en welke hulpmiddelen kan je inzetten. En natuurlijk vragen we ze ook alles over hun interesse voor sneakers! Kijken of luisteren dus.

De tweede aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ podcast met Vrienl00s is vanaf woensdag 18 september te beluisteren op Spotify of Apple Podcasts en te zien op Youtube.