Skip to content
Watch

Sneaker podcast ‘Sneakerjagers On Air’ aflevering 2 staat woensdag 18 september voor je klaar

18 september 2019 16:00
Sneaker podcast ‘Sneakerjagers On Air’ aflevering 2 staat woensdag 18 september voor je klaar

Woensdag 18 september gaat de podcast van Sneakerjagers verder met twee geweldige gasten. Sneakercollector en chef-kok Jaimie van Heije en de gasten van vriendl00s zijn dan te beluisteren of te zien vanuit onze studio in Amsterdam. De Sneakerjagers ‘On Air’ podcast is vanaf woensdag 18 september te beluisteren via Spotify of Apple Podcasts en te zien via Youtube.

Jaimie van Heije:

Jaimie begon rond 2012 met zijn restaurant aan de Kerkstraat in Ouderkerk aan de Amstel waar vroeger één van zijn leermeesters Ron Blaauw kookte. Hij erfde zijn passie voor eten van zijn vader die zelf ook gerenommeerd kok en cateraar was. De rest is geschiedenis! Jaimie hoort inmiddels met zijn enorm perfectionistische werkwijze bij de top in Nederland en ver daarbuiten. De Michelin gids schrijft: “Jaimie van Heije en zijn ambitieuze keukenteam brengen rock & roll. Dat merk je al aan de muurschildering van Selwyn Sanatori die het bistro-interieur pit geeft. De rocksterren van de swingende keuken zijn seizoensgebonden gerechten waarin Indische invloeden zijn verwerkt. Spannend en barstensvol smaak.

En dan zijn passie voor sneakers. Holy Moly! Kijk maar eens op Instagram. Een must-follow account voor iedereen die van mooie foodfoto’s en sneakers houdt. De meest begeerde sneakers omringt met perfect opgemaakte gerechten. Hoe cool! Zijn collectie (500+ paar) is zorgvuldig opgebouwd en elk individueel paartje heeft voor Jaimie een eigen verhaal. De colorways en het verhaal achter silhouetten is vaak een inspiratiebron voor nieuwe gerechten. Daarnaast kan hij enorm leuk vertellen over zijn zoektocht naar de juiste paartjes, wat hij doet om ze te bemachtigen en hoe hij zijn sneakerpassie leeft.

Vriendl00s:

Korte grappige filmpjes, daar zijn we dol op. Zeker als ze inspelen op de actualiteit.

Jeugdvrienden Willem en Brandon Chen startte samen met Marijn van Heerden het insta kanaal Vriendl00s waar ze meerdere keren per week actuele en vooral grappige sketchjes maken over hun bezigheden in elke denkbare alledaagse situaties.

Een aantal jaar geleden besloten de drie vrienden, geïnspireerd op een aantal kanalen die ze zelf volgde en grappig vonden, om zelf ook video’s te gaan maken. In de jaren daarvoor waren er wel video’s gemaakt (omdat ze dat wel grappig vonden) maar nu waren er serieuzere plannen. Er werd in eerste instantie gekozen voor een instagramkanaal in plaats van een Youtube kanaal. Dit omdat de verspreiding sneller gaat en hun beoogde doelgroep beter bereikbaar zou zijn. En met succes. Het kanaal heeft op dit moment ruim 140k volgers en wordt massaal bekeken.

Uitgangspunt van de korte filmpjes is altijd: mensen aan het lachen maken. En dat lukt ze bij ons in ieder geval heel vaak! Daarom dachten we: laten we die gasten uitnodigen voor onze podcast. We zijn namelijk benieuwd hoe ze omgaan met fashion en style in hun video’s. Bovendien zijn we zeer geïnteresseerd in hun verhaal over het opbouwen van een succesvol Instagram kanaal. Wat je nu allemaal moet doen voor online succes. Hoe bouw je zoiets op en welke hulpmiddelen kan je inzetten. En natuurlijk vragen we ze ook alles over hun interesse voor sneakers! Kijken of luisteren dus.

Je hoort het allemaal in de tweede aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ podcast met Jaimie van Heije en Vriendl00s. De podcast is vanaf woensdag 18 september te beluisteren op Spotify of Apple Podcasts en te zien op Youtube.