Met de GYAKUSOU x Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail blijf je sportief in de herfst 116

Nike en Jun Takahashi werken al jaren samen aan de GYAKUSOU lijn. En keer op keer is dit dan ook een groot succes. En deze herfst komt er weer een uitbreiding van deze lijn bij, namelijk de GYAKUSOU x Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail.

Gyakusou betekent letterlijk ‘achteruit rennen’ en dat is wat Jun Takahashi, oprichter van UNDERCOVER, doet. Met zijn GYAKUSOU lijn vertegenwoordigd hij zijn op punk geïnspireerde opstandige geest. Samen met Nike creëert hij toffe designs die beschikken over meer functionaliteit en technologie, waardoor het hardlopen nog comfortabeler wordt.

GYAKUSOU x Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail

Het model komt uit in twee kleuren, namelijk in een wat donkerdere kleur rood en in een wat donkerdere gele kleur. Op de Swoosh is een roos te vinden. De schoen is gemaakt van ademende materialen. De zool geeft goede grip voor hardlopers en is zo ook geschikt om mee te gaan hardlopen in een bos. De veters geven ook goeie steun aangezien ze gelijk lopen met de boten van je voet. Het mesh op de upper is waterafstotend. De materialen op de upper zijn bewust zo geplaatst, want ze hebben onderzoek gedaan naar waar de meeste warmte vrij kwam bij de schoenen tijdens het hardlopen. De overlays zijn geplaatst op de plekken waar hardlopers meer steun en versteviging nodig hebben.

De schoenen zullen vanaf donderdag, 26 september 2019, te koop zijn bij Nike en geselecteerde retailers. De sneaker zal waarschijnlijk rond de €200,- gaan kosten. Houd onze Releasekalender dus goed in de gaten! Scroll naar beneden om erachter te komen hoe de sneakers eruit zien.


Gyakusou X Nike ZM Pegasus 36 'Rose'

Prijs vanaf €151,-

Naar alle aanbieders
GYAKUSOU x Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail
GYAKUSOU x Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail

Gyakusou X Nike ZM Pegasus 36 'Rose'

Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
GYAKUSOU x Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail
GYAKUSOU x Nike Air Zoom Pegasus 36 Trail
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

A closer look: de Nike Air Max Tailwind IV ‘White/Black’ 2

Dit jaar maakt de Nike Air Max Tailwind IV na 20 jaar een echte comeback. Laatst is daar een weer een toffe colorway aan toegevoegd namelijk de Nike Air Max Tailwind IV ‘White/Black’. Het leukste is dat wij een exclusieve closer look voor jullie hebben!

De Nike Air Max Tailwind is een iconisch model van Nike. Dit was namelijk de eerste sneaker van Nike waarbij er gebruik werd gemaakt van een Air-Unit in de tussenzool. En met die Air-Unit is Nike immens populair geworden en de Air-Unit is niet meer weg te denken. In 1991 kwam de Nike Air Max Tailwind IV, deze kwam dus 21 jaar na de eerste Tailwind versie. De sneaker viel erg op door zijn aparte design met opvallende ribbels en ook waren er bij de sneaker voor het eerst zichtbare Air-Units te vinden in de voorvoet.

Nike Air Max Tailwind IV ‘White/Black’ | AQ2567-109

De basis van de sneaker is gemaakt van wit leer. De mesh gedeeltes aan de zijkant zijn zwart en in het midden zijn de strepen geel die uiteindelijk overlopen naar zwart. Het zwarte mesh heeft een rode omlijning en er zijn ook rode streepjes op de vetergaatjes. De Swoosh op de toebox en aan de buitenkant van de enkel zijn beide zwart. Ook zijn er zwarte strepen op de toebox. De tong is van mesh en is ook zwart en er staat in het wit de “AIR MAX” branding op. Op de hiel is er juist een zwart stukje leer te vinden waarop in het wit de “MAX AIR” branding te vinden is. Op de hiel is er ook een klein geel cirkeltje te vinden met daarin een zwarte Swoosh. De Air-Unit is geel en de outsole is zwart met gele en rode accenten en een kleine witte swoosh. Op de outsole zie je een blauw/grijze “Mx AIR” branding. Tot slot bevind zich rondom de enkel nog een reflecterende lijn.

De sneaker is te koop bij Nike en geselecteerde retailers voor een prijs van €170,-. Houd ook onze Releasekalender in de gaten voor updates en scroll naar beneden voor een exclusieve foto’s!


Nike Air Tailwind 'White/Black'

Prijs vanaf €169,-

Naar alle aanbieders
Images by Sneakerjagers

Een overzicht voor jou van alle raffles voor de Air Jordan 1 Shattered Backboard 3.0 10

Air Jordan fans wachten al vrij lang op deze sneaker en na vele geruchten is het aanstaande zaterdag, 26 oktober 2019, dan eindelijk zo ver. De Air Jordan 1 Shattered Backboard 3.0 komt eindelijk uit.

Voor deze gehypte Air Jordan 1 Shattered Backboard 3.0 release hebben wij van Sneakerjagers heel het internet afgezocht en alle raffles in een overzicht gezet voor jou! Op deze manier kan jij je gemakkelijk inschrijven voor elke raffle en maak je meer kans op een paartje. Houdt dit blog wel goed in de gaten, want het kan zo zijn dat er nieuwe raffles bij worden gezet of dat raffles al dicht zijn. Houd daarom onze website goed in de gaten voor alle updates!


Shattered Backboard
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
RAFFLE
Shattered Backboard
FCFS*
Shattered Backboard
RAFFLE
Shattered Backboard
RAFFLE
Shattered Backboard
FCFS*
RAFFLE

FCFS* = First Comes, First Served. Dit betekend dat je razendsnel moet zijn om hier een paartje te kunnen bemachtigen, want deze zijn vaak binnen no time uitverkocht.

adidas Yeezy Boost 700 ‘Teal Blue’ release reminder + raffles 8

We zijn het niet meer gewend dat het een hele maand stil is met Yeezy releases, maar deze zaterdag komt er dan eindelijk weer een nieuwe sneaker uit. Aanstaande zaterdag, 26 oktober, komt de adidas Yeezy Boost 700 ‘Teal Blue’ uit.

Alweer een Yeezy 700 release dus en lijkt dit keer erg op zijn voor ganger de Yeezy Boost 700 V2 ‘Hospital Blue’. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van grijs mesh met grijze suede en leren overlays. De toebox en achterzijde hebben de ‘Teal’ colorway gekregen. De upper zit bovenop een grijze midsole en lichte gum outsole.

De adidas Yeezy Boost 700 ‘Teal Blue’ released op 26 oktober voor €300,- bij onder andere adidas.nl/yeezy. Ook zijn er veel raffles nog open, dus wil jij meer kans hebben op een paartje check dan alle raffles hieronder!


adidas Yeezy Boost 700 'Teal Blue'

zaterdag 26 oktober 2019

Naar alle aanbieders
Yeezy Boost 700 Teal Blue
Yeezy Boost 700 Teal Blue
Yeezy Boost 700 Teal Blue
Yeezy Boost 700 Teal Blue
Yeezy Boost 700 Teal Blue
Images by adidas