Hyprints lanceert een unieke en reflecterende gouden Air Max print

Sneakerheads opgelet! Hyprints heeft zojuist een gruwelijke, nieuwe limited edition sneaker art print gereleased in hun webshop: een reflecterende gouden Air Max 1 print. In het snel veranderende landschap van sneakers, waar nieuwe modellen, gekke colourways en collabs met sterren je om de oren vliegen – is het makkelijk om de klassiekers te vergeten. De sneakers waar het allemaal mee begon, die de weg vrijmaakten voor hun succesvolle opvolgers, ‘the ones that got you hooked tot the game’.

De nieuwe Golden Air Max 1 Hyprint is een ode aan één van de meest iconische sneakers die er bestaan. Toen de legendarische designer Tinker Hatfield de AM1 in 1987 introduceerde, stond de sneakermarkt op zijn kop. Het was de eerste sneaker met een zichtbare Air unit en werd al snel een groot succes. Deze kicks hebben een rijke historie, met een aantal extreem goed ontvangen releases, zoals de eerste Atmos Safari collab, de verschillende Parra releases en de natuurlijk de OG colorways.

De Air Max 1 op deze print is echter gestript van alle gekkigheid. Geen krankzinnige patronen, geen buitengewone kleurencombinaties en geen swooshes die ontbreken. In plaats daarvan, wordt deze icoon afgebeeld zoals hij is: een winnaar. Het design is geprint op 380 g/m2 matte art papier en is met de hand gelamineerd met een reflecterende gouden folie. De print komt in een gelimiteerde oplage van 60 stuks en zijn op de achterkant met de hand genummerd.

Hyprints air max
Hyprints air max
Hyprints air max
Afbeeldingen: Hyprints
Previous ArticleNext Article