Het razend populaire model Nike Air Max 270 React krijgt er nieuwe colorway bij!

In iedere stad zie je tegenwoordig honderden mensen met hetzelfde model rond lopen. We hebben het dan natuurlijk over de Nike Air Max 270 React. Deze sneaker is in een korte tijd een magneet geworden voor alle sneaker liefhebbers die op onze wereld rondlopen. Gelukkig krijgt dit model dan ook weer een nieuwe, strakke colorway.

Het afgelopen Wereld Kampioenschap Voetbal voor de vrouwen was het moment dat de Nike Air Max 270 React voor het eerst verscheen. Ondanks dat dit nog maar een paar maanden geleden is heeft deze sneaker nu al de hele wereld werkelijk veroverd. Het is nu dan ook al een must have voor in je sneaker collectie geworden.

Nike Air Max 270 React ‘Tan’ | AT6174-700

De colorway die het model ontvangt kan je een beetje doen denken aan de NikeCraft Mars Yard Shoe 2.0. De kleuren combinatie die Tom Sachs en Nike op dat pareltje heeft geplaatst komen overeen met deze colorway. Om te beginnen heeft de body van de sneaker een licht beige kleur. Daar overheen zijn overlays geplaatst die ook beige van kleur zijn maar dan met een wat donkere gloed. Ten slotte hebben ze de sneaker afgemaakt met een aantal bordeaux rode details. Zowel de eyestays en de heeltab hebben een bordeaux rode kleur, maar ook de Swoosh en het Air Max 270 logo op de tong. Als we naar het gehele plaatje gaan kijken kunnen we wel zeggen dat misschien wel een van de beste colorways is van dit model.

Helaas is er nog helemaal niks bekend over een releasedatum. We verwachten wel dat de prijs hetzelfde zal zijn als bij de andere colorways, €160,-. Denk jij nou van, ik moet deze colorway in bezit hebben, houd onze releasekalender dan goed in de gaten.


Nike Air Max 270 React 'Tan'

AT6174-700 · Prijs vanaf €435,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Nike Air Max 270 React
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article