De Air Jordan 1 Jester XX keert eindelijk terug en krijgt een nieuwe colorway.

De afgelopen paar maanden heeft Nike veel succes beleefd aan de Nike Air Force 1 Jester. Al snel liepen alle jongeren van onze generatie op deze sneakers. Nu komt Air Jordan terug met de Air Jordan 1 Jester. Dit keer komen ze in een nog niet getoonde ‘Fossil’ colorway.

Vorig jaar mochten we genieten van de “1 Reimagined” collectie die in april gereleased werd. Toen zijn we geïntroduceerd met de Jester modellen. Nike heeft daarna nog veel colorways aan de Air Force 1 Jester gegeven maar de Air Jordan 1 verdween een beetje uit de verbeelding. Gelukkig komen ze weer terug met een sterke colorway.

Air Jordan 1 Jester XX | CQ0278-200

Het is Air Jordan weer gelukt om een strakke colorway op de tafel te zetten. De upper van de sneaker is dan ook gemaakt van zacht premium leer. De fossil colorway die op de sneaker geplaatst is heeft een licht gele kleur die in combinatie met het materiaal ontzettend goed op de sneaker past. Ten slotte is de sneaker natuurlijk afgemaakt met het bekende Jester zool.

Helaas kunnen we nog niet vertellen wanneer deze beauty gaat releasen. Wel kunnen we vertellen dat we verwachten dat hij rond de €100,- gaat kosten. Kan jij niet wachten op meer informatie over deze sneaker, check dan regelmatig onze releasekalender!


Air Jordan 1 Jester XX 'Fossil'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Jester XX Fossil CQ0278-200 Release Date
Air Jordan 1 Jester XX Fossil CQ0278-200 Release Date
Air Jordan 1 Jester XX Fossil CQ0278-200 Release Date
Air Jordan 1 Jester XX Fossil CQ0278-200 Release Date
Air Jordan 1 Jester XX Fossil CQ0278-200 Release Date
Air Jordan 1 Jester XX Fossil CQ0278-200 Release Date
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article