Travis Scott laat nieuwe samenwerking zien tussen Cactus Plant Flea Market en Nike

Vorige week keken we al naar de eerst beelden van de nieuwe samenwerking tussen CPFM en Nike Air Force 1. In deze beelden was een Nike Air Force 1 te zien met grote letters in de Nike More Uptempo stijl. Nu postte Travis Scott op zijn Instagram een nieuwe colorway voor de CPFM x Nike Air Force 1.

De nieuwe colorway voor de CPFM x Nike Air Force 1 komt in het all white. De Nike More Uptempo stijl is bijzonder om te zien op een Air Force 1, maar ziet er verrassend goed uit! Op de linkerschoen lijkt “SUNSHINE” te staan en op de rechterschoen “Air”, deze tekst is tevens anders dan de vorige colorway die wij zagen.

Het is nog niet bekend wanneer de samenwerking tussen Cactus Plant Flea Market en Nike zou uitkomen. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Releasekalender in de gaten!


CPFM x Nike Air Force 1
CPFM x Nike Air Force 1
Images by @travisscott

Previous ArticleNext Article