Nike komt binnenkort met een ‘Birds of the Night’ pack 153

Nike brengt aanstaande zaterdag, 20 september 2019, een nieuwe pack uit genaamd ‘Birds of the Night’. Het pack brengt drie modellen samen, namelijk de Air Max Tailwind IV, P-6000 en de iconische Air Force 1 Low.

Over de upper van elke sneaker bevinden zich overlays van pastelkleuren en deze zijn geperforeerd met een zware dosis van zwart en glanzend zilver. Door deze kleuren worden de luchtige tinten geperfectioneerd. De collectie blijft ook trouw aan zijn naam. Op de sneakers zijn namelijk hits te vinden van reflecterend materiaal op de veters en andere sneaky details.

Alle drie de sneakers zullen aanstaande zaterdag, 20 september 2019, uitkomen via Nike.com. De Air Force 1 zal €110,- kosten. De Tailwind IV zal €180,- kosten en de P-6000 €120,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie.

Nike WMNS Air Force 1 Low ‘Birds of the Night’ | CN0176-400

De iconische sneaker die streetwear voor altijd veranderde is nu klaar voor een futuristische update. Iedereen die langs je loopt zal worden opgefleurd door het kleurgebruik op deze sneaker. Er word namelijk gebruik gemaakt van ‘Celestine Blue’, ‘Electric Green’ en Metallic Silver’. De midsole, toebox en Swoosh beschikken over de ‘Celestine Blue’ kleur. Het Nike Air logo, de veters en de insole zijn gemaakt in een ‘Electric Green’ kleur en deze felle kleur springt er echt uit. Verder zijn de eyestays en de achterkant gemaakt van ‘Metallic Silver’ kleurig leer.

Nike WMNS Air Force 1 Low 'Birds of The Night'

Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Birds of the Night
Images by Nike

Nike Air Max Tailwind IV ‘Birds of the Night’ | CN0159-300

In 1999 ontstond er een evolutie in design totdat de Air Max Tailwind IV uitkwam. Dit was een sneaker die gebaseerd was op de Air Max Plus en de Tailwind serie. Het extreme bovenwerk slaat zijn vleugels uit met de zichtbare Air Units in een groen/blauwe zool. De veters met koordstopper zijn feloranje. Er word voor contrast gezorgd doormiddel van tweekleurige mesh met Metallic Silver overlays. Deze hardloopklassieker biedt de hele dag comfort, in welke omgeving je je ook maar begeeft.

Nike WMNS Tailwind 4 'Birds of The Night'

Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders
Birds of the Night
Birds of the Night
Images by Nike

Nike P-6000 ‘Birds of the Night’ | CN0177-600

Het design van deze P-6000 is een mix van de Air Pegasus 2006 en de Pegasus 25. De sneaker beschikt over een ventilerend, tweekleurig bovenwerk met accenten in de kleuren ‘Pink Foam’ en ‘Metallic Silver’. Ook dit vetersysteem heeft een stopper. Met dit opvallende design biedt de P-6000 optimaal comfort waarmee je in de vliegende vaart de straat op rent voor een heerlijke hardloopronde.

Nike WMNS P-6000 'Birds of The Night'

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
Birds of the Night
Birds of the Night
Images by Nike

Previous ArticleNext Article

Een nieuw denim jasje voor de Louis Vuitton LV 408 low-top 5

Het welbekende LV 408 low-top model van Louis Vuitton heeft onder de leiding van Virgil Abloh een nieuwe denim jasje gekregen in een blauwe kleur.

De sneaker heeft een denim overlay gekregen met daarop de iconische Louis Vuitton monogram print. De upper is helemaal van lichtblauw denim met de witte en blauwe details als uitzondering. Het lichtblauwe denim heeft twee verschillende tinten om zo de verschillende overlays van de schoen uit te lichten. De toebox heeft ook een blauwe suède strook. Naast het aanwezige Louis Vuitton logo op de hele overlay is er ook nog verschillende plastic Louis Vuitton branding aangebracht. Op de tong is een groot blauw met wit ‘LV’ logo te zien en op de hiel ook. Daarnaast staat het logo iets kleiner op de zijkant van de schoen. Het design van de sneaker word afgemaakt door de witte veters en de witte zool.

Het Louis Vuitton LV 408 low-top model met deze blauwe denim monogram colorway word verwacht in maart met de Summer/Spring collectie van 2020. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de nieuwe colorway op de welkbekende sneaker.


Louis Vuitton LV 408 low-top
Louis Vuitton LV 408 low-top
Louis Vuitton LV 408 low-top
Images by Hanadi Mostefa

Nike en Air Jordan dropt in samenwerking met Olivia Kim een ‘No Cover’ collectie! 4

Olivia Kim, de Vice-President van Nordstrom is een samenwerking aangegaan met zowel Nike als Air Jordan. Deze gehele collectie is geïnspireerd op de style van de jaren negentig in New York City. Zij wilde een collectie neerzetten die voor iedereen geschikt is. Man en vrouw, iedereen kan deze collectie dragen. Zoals het er nu naar uitziet gaat haar dit zeker lukken ook.

De reden dat zij dit doet is omdat zij in die tijd niet de mogelijkheid had om haar eigen stijl te dragen. Veel kleren waren niet verkrijgbaar in haar eigen maat en daarom kon het simpelweg niet. Bij deze collectie gaat ze dan ook nog kleding releasen. In totaal zullen dit zestien verschillende soorten kledingstukken zijn.

Olivia Kim X Nike & Air Jordan Collectie

Voornamelijk gaat het voor natuurlijk om de sneakers die hierbij gedropt gaan worden. Ze heeft voor maar liefst vijf verschillende modellen gekozen. De Air Jordan 4, deze colorway hebben we al eerder voorbij zien komen maar we wisten toen nog niet dat deze colorway bij deze collectie zou gaan horen. De Nike Air Mowabb, de Nike Air Footscape, de Nike Air Force 1 en tot slot de Nike Air Max 98. Alle modellen hebben een colorway gekregen die niemand ooit had kunnen vertonen. Gelukkig gaat het nu eindelijk gebeuren.

De details

We weten natuurlijk hoe deze Air Jordan 4 eruit ziet. Hij is geheel zwart van kleur en de upper is gemaakt van ponyhair. De Nike Air Mowabb heeft ook een zwarte kleur gekregen. Over de upper zijn bruine layers geplaatst en er zijn kleine rode details te vinden. Op de zijkant staat ook een embleem van de Nike Air Mowakk. Daarnaast beschikt de Nike Air Footscape over een zebra print over de upper en heeft een licht roze tong. Er bevindt nog een witte midsole en een gele Swoosh op de sneaker. Vervolgens zijn we aangekomen bij de Nike Air Force 1. Dit model is geheel bedekt met corduroy. Tevens is hij blauw van kleur en zijn alle detail in een gele kleur aangebracht. Ten slotte hebben we de Nike Air Max 98. Deze heeft een zwart witte upper. Bovenop deze upper bevindt zich een regenboogpatroon en hij is afgemaakt met een gele Airbubble.

Deze gehele collectie zal op 31 oktober 2019 hun eerste release krijgen. Op deze dag zullen ze gereleased worden op SNKRS en in de Nordstrom shop. Vervolgens worden ze op 8 november 2019 wereldwijd gereleased en hopen we dat ze voor ons in Europa ook wat makkelijk te krijgen zijn. Helaas kunnen we nog niet zeggen wat de prijzen gaan zijn en hebben we ook nog geen stylecode’s in ons bezit. Echter verwachten we dat eens deze dagen hier meer over bekend gemaakt gaat worden. Houd onze website dus heel goed inde gaten!


Images by: Nike

De Nike ZoomX Vista Grind krijgt een warme colorway 6

Tot nu toe is de Nike ZoomX Vista Grind voornamelijk in opvallende kleurtjes uitgekomen. Maar daar wordt nu verandering in gebracht, want Nike komt met een warme colorway die perfect bij de herfst past!

Het model is een van de meest opvallende modellen van dit jaar. Het is de meest ‘Chunky’ Nike sneaker ooit! In 2019 zijn er al veel Chunky sneakers uitgekomen en de ‘Dad Shoes’ zijn een enorme hype. Toch is dit model niet echt een ‘Dad Shoe’, de schoen heeft namelijk een strakke upper die meer doet denken aan een React Element. Maar de Chunky zool blijft toch wel het meest opvallende van deze schoen.

Nike ZoomX Vista Grind | BQ4800-701

De colorway is van “Gold” en “Coral Stardust”. De upper is van mesh in een gouden kleur. Het vetersysteem is een licht roze kleur net als de veters. Op de upper zien we ook een zwarte Swoosh met een roze omlijning. De tongue tab is lichtroze met een zwarte “Nike” branding en een gouden Swoosh en het bijbehorende bloemetje van de ZoomX Vista Grind. Het stukje achter op de hiel is zwart en ook de heeltab is zwart met een grijze lijn. De midsole is weer lichtroze en de binnenkant is zwart. En tot slot is de outsole doorzichtig lichtgrijs.

De sneaker zal binnenkort te koop zijn bij Nike en geselecteerde retailers. De sneaker zal rond de €180,- gaan kosten. Houd onze Releasekalender in de gaten voor updates en scroll naar beneden voor officiële foto’s van het paartje!

Nike ZoomX Vista Grind 'Coral Stardust'

Prijs vanaf €180,-

Naar alle aanbieders

Nike ZoomX Vista Grind | BQ4800-701
Nike ZoomX Vista Grind | BQ4800-701
Nike ZoomX Vista Grind | BQ4800-701
Images by Nike