Jaimie van Heije, Chef-kok en sneakerverzamelaar, is te gast in de tweede aflevering van Sneakerjagers podcast 666

Passie voor koken én sneakers is een combinatie waar we bij Sneakerjagers van smullen! In de tweede aflevering van de Sneakerjagers ‘On Air’ podcast is rock-‘n-roll chef en sneakerverzamelaar Jaimie van Heije te gast. 

Jaimie van Heije begon rond 2012 met zijn restaurant aan de Kerkstraat in Ouderkerk aan de Amstel waar vroeger één van zijn leermeesters Ron Blaauw kookte. Hij erfde zijn passie voor eten van zijn vader die zelf ook gerenommeerd kok en cateraar was. De rest is geschiedenis! Jaimie hoort inmiddels met zijn enorm perfectionistische werkwijze bij de top in Nederland en ver daarbuiten. De Michelin gids schrijft: “Jaimie van Heije en zijn ambitieuze keukenteam brengen rock & roll. Dat merk je al aan de muurschildering van Selwyn Sanatori die het bistro-interieur pit geeft. De rocksterren van de swingende keuken zijn seizoensgebonden gerechten waarin Indische invloeden zijn verwerkt. Spannend en barstensvol smaak. 

@Jaimie van Heije
@jaimievanheije

En dan zijn passie voor sneakers. Holy Moly! Kijk maar eens op Instagram. Een must-follow account voor iedereen die van mooie foodfoto’s en sneakers houdt. De meest begeerde sneakers omringt met perfect opgemaakte gerechten. Hoe cool! Zijn collectie (500+ paar) is zorgvuldig opgebouwd en elk individueel paartje heeft voor Jaimie een eigen verhaal. De colorways en het verhaal achter silhouetten is vaak een inspiratiebron voor nieuwe gerechten. Daarnaast kan hij enorm leuk vertellen over zijn zoektocht naar de juiste paartjes, wat hij doet om ze te bemachtigen en hoe hij zijn sneakerpassie leeft. 

Jaimie van Heije
Nike x UNDERCOVER
@Jaimie van Heije

Je hoort het allemaal in de tweede aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ podcast met Jaimie van Heije . De podcast is vanaf woensdag 18 september te beluisteren via Spotify of Apple Podcasts en te zien via Youtube.

Previous ArticleNext Article

Outsole’s Frank Klerks te gast in de nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ 30

In aflevering 6 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast seizoen 2 ontvangt host van de show Valerio Zeno niemand minder dan de eigenaar van Outsole: Frank Klerks

Outsole is één van Europa’s grootste online aanbieders van limited Nike Air Max 1s en vele andere exclusieve sneakers. Mocht je wel eens naar Sneakerness zijn geweest, dan is het onmogelijk dat je niet langs de stand van Outsole bent gelopen. Met een gigantisch aanbod aan sneakers weet Frank en zijn team mensen te helpen aan de meest unieke vintage paartjes. Dus ben je op zoek naar de meest exclusieve Nike Air Max 1s? Dan ben je bij Outsole zeker op het goede adres. Zo hebben ze namelijk paartjes als de Nike Air Max 1 Patta x Parra Burgundy Cherrywood, Nike Air Max 1 Supreme Atmos Animal Pack en de Nike Air Max 1 F&F Parra in het assortiment. Werkelijk een candyshop voor de die-hard sneakerfreak!

Frank runt Outsole uit zijn passie voor sneakers die al een behoorlijke tijd geleden ontstond. Op zijn 16e werd Frank namelijk al een echte verzamelaar. Zijn favoriete model was uiteraard de Nike Air Max 1 waarvan destijds veel gelimiteerde edities uitkwamen. Hierdoor ging Frank zich echt in het wereldje verdiepen en ontpopte hij zich als een ware verzamelaar. De liefde voor de Air Max 1 is tot de dag van vandaag nog steeds terug te zien in het assortiment van Outsole dat meer dan 750 paar van dit model bevat.

In de podcast vertelt Frank alles over zijn bedrijf, de sneakerwereld en zijn passie voor sneakers. Benieuwd naar zijn verhaal? Aflevering 6 van het tweede seizoen van Sneakerjagers ‘On Air’ is vrijdag 10 juli 2020 om 20:00 te zien via Youtube en te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts. Dit seizoen hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren!

Kraantje Pappie is te gast in Sneakerjagers ‘On Air’ 53

“Hé, little Craney hoe gaat het nu? ‘k heb je al een poos niet gezien in de stad, mijn jong! Dit zijn lyrics die je vast wel kent. Niemand minder dan Kraantje Pappie, aka Lil Craney, is te gast in de nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ met iets meer ballin’, iets meer pimpin’, iets meer Daddy, iets meer Louis, iets meer Roley, iets meer Preme en iets meer Merrie.

Kraantje Pappie staat natuurlijk bekend om zijn muziek en brak in 2012 door met het nummer “Waar is Kraan?”. Na drie albums kwam de Groningse rapper in 2018 met zijn meest recente album, DADDY. Hierop staat de hit “Lil Craney” waarin hij rapt over zijn terugkeer in zijn stad Groningen. In de jaren erna bracht Kraantje Pappie nog meer songs uit in samenwerking met onder andere Bizzey, Chivv, Young Felix en Maan. Hierdoor heeft de Groningse rapper behoorlijk naam gemaakt. Check hier Kraantje Pappie’s laatste single met Maan, genaamd Rode Wijn.

Kraantje Pappie heeft naast muziek een gigantische passie voor sneakers en fashion. In zijn video clips is hij regelmatig te zien in exclusieve sneakers en kleding. Ben je benieuwd wat Kraantje in de aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ aan heeft? Check hem dan snel!

Aflevering 6 van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast seizoen 2 is vanaf vrijdag 10 juli 2020 om 20:00 te zien via Youtube en te beluisteren via Spotify en Apple Podcasts. In seizoen 2 hebben we weer te gekke gasten uit de sneakerwereld die hun verhaal komen doen in onze podcast. Vergeet je daarom niet te abonneren!

De vijfde aflevering van seizoen twee Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast staat live! 65

We zijn weer los! Aflevering 5 van het tweede seizoen Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast staat nu online. In deze aflevering ontvangt onze host Valerio Zeno, Jasper Lijfering van Amsterdam Vintage Watches en Rolph van Heyster van Calico Jack.

Jasper Lijfering

Jasper Lijfering is CEO van één van de meest toonaangevende vintage luxe horloges boutiques, Amsterdam Vintage Watches. Door zijn innovatieve manier van marketing weet Jasper een gigantisch grote doelgroep aan te spreken en enthousiast te maken voor horloges. Ondanks dat de horlogemarkt vrij gesloten wet Japers met YouTube videos en natuurlijk de Instagram een breed publiek aan te spreken. Check vooral zijn insta @jasper_lijfering als je benieuwd ben naar horloges.

Rolph van Heyster

Combineer Italian sportswear, British cool, modern street- & menswear en football culture en je krijgt Calico Jack. Deze toonaangevende sneaker- & streetwearstore in Venlo weet al jaren de essentie van streetwear te weerspiegelen. Check vooral de insta van @calicojackstore om een goeie impressie te krijgen van deze geweldige winkel in Venlo en geïnspireerd te raken door heerlijk voetbal foto’s van de jaren 90.

De 5e aflevering van seizoen 2 is vanaf nu te zien via Youtube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcast