Welk Air Max model van Nike is nu verkrijgbaar in een Triple Black colorway?

Één van de meest tijdloze colorways op een sneaker is toch wel de ‘Triple Black’ colorway. Nu heeft één van de nieuwste modellen van de Air Max lijn van Nike, de Air Max 270 React, ook een ‘Triple Black’ colorway ontvangen.

De Nike Air Max 270 React die streeft naar iteratieve vooruitgang in de Air Max lijn. De introductie van Nike React technologie resulteert in een soepele overgang van de hiel naar de voorvoet. Het bovenwerk van de sneaker volgt de stralende ontwerptaal. Dit word gedaan door de gelaagde materialen te stapelen om een traditioneel esthetiek van knippen en naaien te spiegelen via een nieuwe constructiemethode. De sneaker kreeg voor het eerst daglicht te zien op 3 juli 2019 en debuteerde in drie kleurcombinaties.

Nike Air Max 270 React ‘Triple Black’ | AO4971-003

Bij deze nieuwe ‘Triple Black’ colorway nemen verschillende texturen de plaats in van de gebruikelijke mix van tonen op de Air Max 270 React. Normaal gesproken zien we kleurrijke colorways op dit model, maar dat is dit keer anders. De basis van de upper is gemaakt van licht synthetisch weefsel, terwijl een iets ruiger materiaal als overlay siert. De Swoosh heeft een print van kiezelstenen, gemaakt van leer. Rondom de eyestays en keel verschijnen ook kleine hits van leer. Er word ook kenmerkend comfort geboden door middel van een React midsole met kenmerkende details die een Air Max 270 stijl omsluiten.

Deze Nike Air Max 270 React ‘Triple Black’ is nu verkrijgbaar bij 43Einhalb voor €159,95. Mis dit pareltje nu en shop ‘m voordat hij is uitverkocht! Bekijk hieronder de mooie foto’s die 43Einhalb heeft geschoten van de sneaker. Check ook dagelijks Sneakerjagers voor het laatste sneakernieuws.


Nike Air Max 270 React 'Hip-Hop'

AO4971-003 · Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders
270 React
270 React
Images by 43Einhalb

Previous ArticleNext Article