Bereid je voor op een strenge winter met Helly Hansen en PUMA

Helly Hansen en PUMA slaan de handen ineen voor de nieuwe FW19 collectie. Naast de nieuwe kledingstukken krijgen verschillende Puma sneakers een nieuwe outdoor look.

Helly Hansen en PUMA

Het Scandinavische kledingmerk Helly Hansen staat al meer dan 140 jaar bekend om hun kwalitatieve outdoorkleding en workwear. Zij begonnen met het maken van waterdichte kledingstukken voor vissers en zeilers. Op dit moment zijn ze niet meer weg te denken in de aanbieders van kleding dat geschikt is voor extreme weersomstandigheden en omgevingen. De Duitse multinational PUMA is op dit moment de derde in het rijtje van grootste sportkleding fabrikanten. Zij staan bekend om hun kleding, schoenen en accessoires voor dagelijks gebruik en sportactiviteiten.

De samenwerking

Helly Hansen en PUMA hebben een team gevormd voor het creëren van de FW19 collectie. In de collectie zijn verschillende kledingstukken te zien en natuurlijk een paar sneakers. Geïnspireerd door de jaren ’90 is er een streetwear/ outerwear collectie ontstaan met verschillende felle kleuren. De PUMA LQS CELL Omega, Trailfox MTS en de Nitefox hebben alle drie een nieuw outdoor jasje gekregen. De sneakers hebben alle drie hetzelfde kleuren pallet dat bestaat uit oranje, wit, grijs en zwart. De felle oranje highlights in de details zorgen voor een groot contrast met de andere neutrale kleuren. Daarnaast is zowel de PUMA als de Helly Hansen branding is te zien op de schoenen en de kledingstukken.

De collectie word op 26 September 2019 verwacht bij verschillende retailers. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker. Houd ook onze sneaker release kalender in de gaten voor meer informatie over nieuwe releases.


Helly Hansen x PUMA
Helly Hansen x PUMA
Helly Hansen x PUMA
Images by PUMA

Previous ArticleNext Article